IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Стрелец

8 януари 2015 14 09

Кои са отличителните черти на тази зодия

Брад Пит; Снимка: Details

Брад Пит; Снимка: Details

Ако поне веднъж в живота си сте се сблъсквали с мъж Стрелец, вероятно ще се съгласите, че представителите на тази зодия не са особено емоционални, което техните половинки със сигурност биха отчели като негативна черта от характера.

От друга страна Стрелците се открояват със своята независимост – качество, което би могло да компенсира много други.

Всъщност независимостта е повече от просто качество за мъжа Стрелец – тя е негов принцип. Представителите на тази зодия жадуват за приключения и посрещат промените с отворени обятия. Може да се каже, че до някаква степен Стрелците са философи и изследователи, които вечно търсят мъдростта. Изключително важна за мъжа Стрелец е и свободата.

Що се отнася до темперамента на представителите на този зодиакален знак – те не са особено емоционални, макар че не може да ги наречете мрачни. Всъщност те са оптимисти и гледат на живота положително, макар че могат да бъдат раздразнителни, когато се отегчат.

Важно е да знаете, че скуката е един от враговете на мъжа Стрелец. Хубавото е, че той вярва, че без значение какво се е случило, винаги предстои нещо по-добро. Въпреки че Стрелците не са емоционални, те лесно могат да бъдат наранени от невнимателни егоистични действия.

Любовни отношения с мъж Стрелец:

Той обича тръпката от преследването, като не е изключено да се занимава и с други жени, докато все още сте в началото на своя флирт. Мъжът Стрелец е напълно искрен, когато казва, че ви харесва, но същото важи, когато го казва и на други дами. Той не е претенциозен или романтичен, но е склонен да привлича жените, които също като него обичат тръпката от преследването.

За да спечелите мъж Стрелец, не правете грешката да го ангажирате емоционално с разговори за бъдещето, например. Той е идеален за жените, които все още не желаят да се обвързват сериозно или пък имат страх от дълготрайни любовни взаимоотношения.

Как да привлечете мъж Стрелец:

Говорете с него, задавайте му въпроси за неговата личност, споделяйте истории, разсмивайте го, но не навлизайте прекалено бързо в интимните подробности за неговия личен живот. Поддържайте емоционална дистанция и Стрелецът ще бъде привлечен от вас. Той обича активностите, така че може да го впечатлите с някоя нетрадиционна среща, в която се включват и някакъв вид физически дейности.

Кои са ерогенните зони на Стрелеца:

Колкото и странно да ви звучи – мъжете с тази зодия могат да бъдат много чувствителни при допира на техните бедра – особено тяхната вътрешна част. Гърдите също са зона, която не трябва да пренебрегвате. Използвайте леки движения, с които да събудите страстта у Стрелеца, освен с обичайните методи.

Сексът с мъж Стрелец:

Той обича новите неща, което важи и за секса. Не се учудвайте също така, ако представител на тази зодия поиска да правите секс някъде на открито или пък ви предложи някаква неприлична секс среща. Стрелците обичат да правят секс за една нощ, така че ако на вас ви се иска нещо подобно – спокойно може да опитате с мъж Стрелец. Поне ще бъдете сигурни, че няма да нараните ничии чувства на следващия ден. Със Стрелците всичко ви е позволено, а консерватизъм напълно липсва.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари