IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е да излизате с мъж Козирог

14 януари 2015 13 33

Кои са отличителните черти на тази зодия

Джъд Лоу; Снимка: mrporter.com

Джъд Лоу; Снимка: mrporter.com

Имате си работа с мъж Козирог? Бъдете внимателни, тъй като представителите на тази зодия могат да бъдат недоверчиви, надменни и лишени от въображение.

Понякога се държат като диктатори и са склонни да потискат половинката си. Разбира се, мъжът Козирог, както и всяка друга зодия, не е изтъкан само от лоши черти. Той компенсира лошите си страни с положителни черти като: отговорност, амбициозност, спокойствие и лоялност.

Ако започвате отношения с мъж Козирог, трябва да знаете, че той е много независим и е напълно наясно със своите възможности. По тази причина рядко се доверява на другите и обича да прави всичко сам. Понякога представителите на този зодиакален знак могат да ви изглеждат тъжни, но това е, защото те живеят чрез самодисциплина и отговорност.

Когато трябва да вземат някакво решение, Козирозите винаги преценяват предимствата и недостатъците, и едва след това решават. За някои хора те могат да са скучни, но структурираният им начин на живот ги кара да се чувстват в безопасност. Мъжът Козирог може да ви изглежда студен, но всъщност това не е точно така. Той просто обича да прави всичко сам.

За него е изключително важна финансовата и материалната сигурност. Всъщност това е движещата сила, която стои зад амбициозния характер на Козирозите. Освен това представителите на тази зодия са много загрижени за своя престиж – макар да са самотници, дълбоко в себе си Козирозите имат нужда да бъдат оценявани.

Мъжът Козирог може да има много лица, които объркват и самия него. Той не знае кой е в действителност, което предизвиква у него чувство на несигурност. Трудно бихте се сближили бързо емоционално с Козирог, тъй като той няма да ви позволи. Причината е, че когато мъж с тази зодия допусне някоя жена много близо до себе си, след това той не иска да я пусне.

Като цяло емоционалната връзка кара Козирозите да бъдат несигурни и уязвими – една от причините, заради които те са в непрестанен конфликт със себе си.

Любовни отношения с мъж Козирог:

Мъжът Козирог има добра физика и е много страстен – но не и емоционално. Дълбоко в себе си той копнее за любов, но отнема много време, за да може да се довери на друг човек. Ако искате да спечелите човек с тази зодия, показвайте му колко много му се възхищавате и печелете доверието му постепенно с течение на времето. Когато пожелае, мъжът Козирог може да бъде верен – може би най-верният от всички зодиакални знаци. Под потайната и загадъчна обвивка на мъжа Козирог се крие романтика, която може да го преобрази, стига да излезе наяве. Търпението и доверието са двете ключови неща, които трябва да притежавате, за да спечелите Козирога, а той може да ви се отплати за тях, стига да дочакате този момент.

Как да привлечете мъж Козирог:

Представителите на тази зодия са склонни към меланхолия, така че ако можете да ги разсмеете, това определено е във ваш плюс. Говорете с тях за всичко, но не се опитвайте да разголвате техните емоции. Това обаче не означава, че мъжът Козирог не би искал да види вашата емоционалност, дори напротив. Хубаво е да говорите с него на много теми и да показвате своя интелект.

Кои са ерогенните зони на мъжа Козирог:

Краката и особено коленете са много чувствителни за Козирозите. Лекото гъделичкане в тази зона може доста да се хареса на мъжа Козирог. Това е чудесен начин да им подскажете, че любовната игра е започнала.

Сексът с мъж Козирог:

Той е много издръжлив и обича хубавата обстановка и приятната атмосфера. В леглото мъжът с тази зодия може да продължава любовните игри цяла нощ и дори да иска още. Той е физически издръжлив и добър в това, което прави.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Везни ( преди 6 години )
Ужасна зодия!Толкова вдървени, нетактични, изключително нахални, никаква спонтанност, депресивни.Супер странни характери.Искат нещо и не знаеш какво искат, но го искат непременно и притесняват ужасно!Абсолютно несъвпадение с везни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жена дева ( преди 7 години )
Аз съм имала много връзки с представители на тази зодия, наистина са много и страхотни в леглото и във всяко друго отношение.Но за жалост са и най-потайните и трудно доверяващи се и трудно можеш да ги покориш, но са една мистична и много увлекателна зодия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Тези козирози са едни от най-трудните мъже. Тъкмо си помислиш, че си ги спечелила и се оказва, че трябва да започнеш всичко отначало. За приятелство и развлечения стават, но не и за сериозна връзка. Живеят си в собствен свят и предпочитат бирата отколкото секса. На думи са страхотни мачовци, но не и в леглото.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
prikazlivka ( преди 7 години )
Козирог ( преди 8 години )
Не зная защо, но аз като смятам че тази информация е в голяма част грешка... Далеч не съм студен, нито пък крайно амбициозен, също така лесно допускам жени до себе си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Мъжът ми е козирог :) Много вярно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Всичко е вярно ( преди 9 години )
Имала съм връзка с двама козирози ,познавам и други хора от тая изключително интересна зодия и ще кажа ,че написаното е 100% вярно. Най-хубавата зодия ,но и най-неразбраната.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Хороскопич ( преди 9 години )
Напълно вярно. И за нас важи поговорката "не съдете книгата по корицата".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар