IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 неща, които партньорът ви никога няма да разбере

12 август 2015 10 33

Не се хабете с излишни обяснения

Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете са от Марс, жените от Венера – клишето, което не може да бъде по-голяма истина. Има неща, които той така и няма да разбере, макар че му ги повтаряте безкрайно.

Не му се сърдете, приемете, че той не вижда смисъл в тях, дори за вас да са важни, но това не означава, че вие ще спрете да ги правите или изисквате от него.

Ето и кои са те:

1.Защо жените плачат по време на месечния си цикъл – причината е в обърканите хормони, които дори разумът не може да озапти. Почти всичко ни изнервя и ни прави свръхчувствителни, затова дори петното по килима може да ни докара в сълзлива истерия.

2.Защо диетите са ни толкова трудни – мъжете по начало имат по-добър метаболизъм и по-лесно трупат мускулна маса. Затова те ядат повече и дори леки промени в храната или спортния им режи дават резултати много по-бързо.

3.Защо се нуждаем от балсам за косата – защото имаме дълга коса и тя се заплита, къса и губи блясък, особено през лятото.

4.Защо седалката трябва да е пусната – защото ние сядаме на тоалетната и предпочитаме нещо чисто и удобно, докато си свършим работата.

5.Защо носим ластични гащи – нека прочетем отново точка 2… трудно е да се достигне съвършенството, което скъпите мъже търсят у една жена.

6.Защо не можем да пазаруваме с мъже – ами те постоянно се оплакват от вниманието, което обръщаме на всяка дреха и магазин и така и не виждат разликата между цветовете, материите и не могат дори да ни дадат адекватен съвет.

7.Защо закъсняваме постоянно – не, че не искаме да стигнем на време, просто бюти режимът ни не се състои единствено в обличането на първите дрехи от гардероба и наплискването на лицето. Поддръжката на визията е сложен процес, който съдържа десетки компоненти, ала накрая и двете страни се радват на резултата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Little Blue Dress ( преди 8 години )
До omfg,.: Истински мъж, не-егоист, който е способен да се справи при наличието на малко трудности и не смята, че жената трябва да потисне всички свои чувства, желания и нужди, за да му угоди. ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
omfg,. ( преди 8 години )
Кой изобщо би искал да има нещо общо с жени като описаните по-горе?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар