IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На първа среща: Какво мъжете мразят да бъдат питани?

25 август 2019 16 00

Любопитството не е лошо, но с мярка

Снимка: Pixabay

Любопитството не винаги е лошо нещо, особено ако не познавате човека срещу вас. Първата среща може да бъде доста неловка, ако вие си мълчите, но пък може и да го отблъсне, ако го засипвате с определен тип въпроси.

Имайте предвид, че той си вади изводи не само по отговорите ви, но и по нещата, които го питате. А мъжете мразят да им бъдат задавани следните въпроси:

Какво мислиш за брака?

Ако го „застреляте“ с такъв въпрос на първата среща, може да го изплашите. Ще реши, че сте на лов за съпруг и не се изненадвайте, ако не ви се обади повече, Въпросът е важен, но не е за първа среща.

С кого си пишеш?

Да, би било доста грубо, ако той си пише постоянно по телефона. Но е по-правилно ако коментирате факта, че го прави, докато е на среща с вас, а не да го питате с кого си общува. Този въпрос е доста личен и едва ли ще ви отговори искрено.

Вашите дали ще ме харесат?

Отново ще прозвучите като жена на лов за съпруг. Запознаването със семейството е етап, който едва ли ще се случи в следващите 10-15 срещи и е нелепо да го задавате в началото, освен ако не искате умишлено да го изплашите.

Колко пари изкарваш?

Дори златотърсачките са станали по-хитри и вече не задават този въпрос директно. Той ще си помисли или че сте твърде меркантилна, или че ще искате да си мерите заплатите. И двете опции няма как да работят във ваша полза.

Защо се раздели с последната си приятелка?

Нека се успокоим! Това е първа среща и не очаквайте да преживеете „искрено и лично“. Въпросът с бившите е деликатна тема и хората се отпускат да говорят по нея след определен период от време. Не насилвайте нещата, а и той може да ви отреже директно.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )