В случай, че подозирате половинката си в изневяра, скорошно изследване може да ви помогне да се фокусирате върху определен период от време. То изследва навиците на неверниците и разкрива кога той е най-склонен да ви кръшне.

Проучването е направено от сайта за срещи на семейни мъже и жени IllicitEncounters.com и е изследвало над 1000 потребители. Според резултатите времето, в което един човек е най-склонен да изневери на половинката си е в петък 18:45 ч.

Следващото „подходящо“ време за кръшкане е вторник вечер.

Какво казват неверниците на своята партньорка?

За да оправдаят времето извън дома, тези, които са решили да кръшнат, обясняват, че ще разпуснат с колеги от офиса или пък, че са на фитнес (по-подходящото извинение за вторниците).

Къде си намират любовници?

Изследването дава информация и за това къде най-често човек може срещне някого, който да го изкуши да кривне от брачната си клетва. 30% от участниците признават, че фитнесът е мястото, на което са срещали потенциални любовници. На практика всеки трети участник в проучването е признал, че ходи в залата, за да си търси партньор за секс.

Второто най-често срещано място според отговорите на участниците в изследването са местата, свързани с работата – работни партита, тиймбилдинги, фирмени събития.

Интересно откритие

Оказва се, че аферите, които започват от фитнес залата, не са никак дълготрайни. Тези, които са инициирани на събития около работата, издържат повече.