IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тя обича ли ме или не?

10 юли 2019 15 00

Следете тялото й

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Има моменти във връзката, в които се чудим дали човекът отсреща наистина ни обича или не. Думите имат някакво значение, но доста хора без свян ги използват просто ей така. Невербалната комуникация обаче не лъже. Човек може и да успее да овладее някои жестове временно, но идва момент, в който се отпуска и истината лъсва.

Ако се намирате в ситуация, в която се чудите дали жената до вас наистина ви обича, наблюдавайте следното:

Копира движенията ви

Повтарянето на движения, жестове, маниер на говорене е подсъзнателно явление и показва, че този човек ви чувства близък. Според експертите имаме подобно поведение, когато търсим сближаване, искаме да бъдем оценени от другия и да му се харесваме. Ако приятелката ви се държи така спрямо вас, това е добър знак, защото означава, че тя все още е свързана с вас на емоционално ниво.

Позата на краката ѝ е насочена към вас

Според куп изследвания, когато една жена се чувства комфортно в компанията на някого, тя обръща стъпалата си към него, т. е. пръстите на краката ѝ са насочени към човека, от чието внимание се вълнува.

Изчервява се

Има физическа причина, която обяснява защо хората се изчервяват. Зачервяването по бузите е причинено от повишено кръвообращение в тази зона вследствие на емоционално или физическо състояние. Ако половинката ви все още се изчервява във вашата компания, това означава, че тя се вълнува, когато е с вас и се чувства привлечена от вас.

Когато сте в компания, очите ѝ постоянно ви търсят

Как тя се държи в компания с други хора е от съществено значение. Ако ви следи постоянно с поглед, означава, че тя търси одобрението и вниманието ви. И също така, че вие все още сте нейният „център на Вселената“.

Откликва на физическата ви близост

Начинът, по който тя реагира на докосване от ваша страна и иницииране на физическа близост също лесно може да ви покаже дали още ви намира за атрактивни и изпитва нещо към вас. Споделената страст и физическо желание един към друг са важен елемент затова двама души да имат сериозна задълбочена връзка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари