IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 качества, които трябва да притежава всеки партньор

17 септември 2019 17 55

Някои не знаят какво е независимост

Istockphoto

Всеки от нас се възхищава на качествата на някой друг, когото обожава или на когото завижда. Животът ни е устроен така, че в един момент започваме да се сравняваме с хората около нас и да се стремим към техните цели. Това е мотивиращо, но и доста изморително.

Когато си търсим половинка в живота, ние често имаме определени изисквания. Много мъже и жени имат свой идеал. Някои искат да видят в другия качества като увереност, самочувствие, самостоятелност, разговорливост, други пък са с далеч по-скромни разбирания.

Ето 5 невероятни качества, които всеки търси да открие в своята половинка:

1. Желание за нови начинания

Има нещо наистина привлекателно когато човек е способен да излезе от стандартните рамки и започне нещо ново, до което не се е докосвал. Да поемеш риск и да не се страхуваш от неизвестното е нещо, което привлича доста мъже и жени. Онези, които не се плашат от предизвикателствата, са по-широко скроени. Те имат приключенски дух и весел характер.

2. Изкуството на флирта

Доскоро се смяташе, че мъжът трябва да направи първата крачка. В днешно време обаче джентълмените се срещат по-рядко. Няма нищо лошо, ако жената е онази, която започне разговора и пофлиртува. Това дори ще се хареса на някои мъже, които не са безразлични, но нямат достатъчно смелост.

Да очароваш хората с външния си вид или начина на изразяване е нещо, което се цени. Разбира се, не бива да се прекалява, за да не създадете погрешно впечатление.

3. Увереност

Без съмнение е, че този, който вярва в собствените си възможности, може да бъде стълб във връзката и да се справи с всякакви проблеми. Неговата самостоятелност също има голямо значение за отношенията му с партньора.

Човек, който не търси постоянно други, за да му вършат услуги, а се справя сам, може да създаде хармонична връзка и да взима отговорни решения за семейството.

4. Водене на задълбочен разговор

За някои на първо място е външният вид, но за други това, което има в главата. Признайте си, че имате горчив опит от срещи, на които стоящият срещу вас е със слаба обща култура. В повечето случаи на единия му се иска да си тръгне по-бързо, защото се напряга от приказките на другия.

Мъжете, както и жените, търсят сродната душа, с която да разговарят по най-различни теми. Те копнеят да се приберат у дома и да разкажат на другия как е минал денят им. Очакват някой да ги изслуша и разбере проблемите им, което е важно за една връзка.

5. Прямота

Малцина са онези, които си казват всичко в очите и не се интересуват от това как ще ги възприемат. Ето защо това качество е много ценно. Никой не иска да бъде с партньор, който е твърде потаен и не му казва честно какво мисли.

Прямотата е свързана и със смелостта, а двете определено правят човек по-желан, защото несигурността може да разклати връзката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари