IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв е перфектният сексуален партньор

4 юни 2017 15 15

На първо място да се раздава в леглото

Какъв е перфектният сексуален партньор

Макар според някои сексът да е надценен, милиони прекарват часове наред всеки ден в интернет, търсейки начин да подобрят сексуалния си живот и ровейки за съвети как да се превърнат в перфектния сексуален партньор. В случай, че вие сте един от тях, вижте какви качества трябва да притежавате, за да бъдете предпочитани отново и отново от срещуположния пол в леглото:

1. Хигиена

И двата пола ценят високо хигиената на сексуалния си партньор. И тя не се свежда само до парфюм и чисти дрехи. Ароматът на тялото, устата и интимните части трябва да е вдъхновяващ, а не отблъскващ. Чистите нокти и зъби също правят впечатление.

2. Фен на оралните ласки и то не само да ги получава

Знаете какво ви носи удоволствие, така че със сигурност бихте искали и той/тя да няма нужда от допълнителна подкана да изследва с език тялото ви, особено на юг от пъпа. Това не е задължително да се случва всеки път, но желанието и липсата на гнусливост са доста възбуждащи.

3. Приключенски дух

Монотонният секс може да убие всяка връзка. Ето защо сексуалният партньор трябва да е готов за изненади и експерименти, така че тръпката никога да не угасва.

4. Секси тяло

Да не се лъжем – хората избират с очите си! За да бъде привлечен/а от вас и вие от него/нея, трябва да сте се погрижили за визията си. След като дрехите паднат, гримът не е от значение, а формите на тялото.

5. Страстна натура

Никой не иска да си ляга с „дърво“! Жената/мъжът трябва да демонстрира желание и то се вижда най-вече в похотливия поглед и палавите ръце. Сексът е удоволствие и никой не трябва да се чувства „принуден“ да го прави.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари