IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Следващият Джеймс Бонд – чернокожа дама

16 юли 2019 05 30

Ролята ще бъде изиграна от Лашана Линч

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Главната роля в следващия филм за Джеймс Бонд ще бъде поверена на чернокожа дама, британската актриса Лашана Линч, съобщава в. „Сън“. Тя е на 31 години и се е снимала в лентата „Капитан Марвел“ в ролята на Мария Рамбо, най-добрата приятелка на Карол Денвърс.

От 2006 година ролята на Джеймс Бонд се изпълняваше от английския актьор Даниъл Крейг. Но през месец май 2016 година той заяви, че повече не желае да играе в шпионската сага. Тогава тръгнаха шеговити спекулации в социалните мрежи, че неговата роля вече трябва да бъде поверена на жена.
Но едва ли някой е подозирал тогава, че са отгатнали бъдещия ход на събитията.

За решението главният шпионин на Нейно Величество да стане представителка на нежния пол е повлияла една от авторките на лентата – Фийби Уолър-Бридж, известна с феминистките си възгледи.

Мнозинството от феновете на филмите за агент 007 изразиха възмущението си от новия избор. Според тях ролята на Бонд е прекалено мъжка, за да може с нея да се справи дама.

Премиерата на филма „Джеймс Бонд 25“ ще се състои през 2020 година. Повествованието ще започне с класическия агент 007, който излиза в пенсия и се е установил на остров Ямайка. Там той се среща с ръководителя на британската шпионска служба МИ-6 за нова мисия. На Даниъл Крейг бива представена неговата чернокожа заместничка, която е взела дори и неговия култов кодов номер 007.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Az ( преди 4 години )
Кво беше? Терминатор, бандата на оушън, сега и Бонд... Какво следва? Матрицата с избранницата Неолина
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар