IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона забрани телефоните по време на концертите й

12 септември 2019 17 40

Певицата със строги правила

Reuters

Мадона забрани използването на мобилни телефони, смарт часовници, камери и всякакви други електронни устройства по време на нейните концерти. Певицата въведе ограничения за феновете, които не я уважават по време на изпълненията.

„Ако някой използва мобилен телефон на концертите ми, ще бъде изхвърлен от концертната зала“, се казва в официално изявление на поп иконата.

За да изпълни заканата си и да е сигурна, че нищо няма да ѝ попречи да се представи отлично пред публиката, певицата е наела служители на компанията „Yondr“. Те ще дават на всеки специални чантички за телефон, където да бъдат заключени устройствата до края на концерта.

„Трябва да резервирате мястото си предварително, за да влезете в сградата, а след като билетите ви заради мобилни телефони са анулирани, няма да можете да ги използвате“, съобщават още от екипа на Мадона.

Наскоро звездата коментира темата за вредата от мобилните телефони върху младото поколение. Подобно на свои колеги, тя обясни, че понякога взима електронните устройства на децата си, защото те са обсебени от социалните мрежи и не е добре да се сравняват с с някакви снимки, които се публикуват там.

„Madame X“ е най-новият студиен албум на Мадона, който излезе на пазара в средата на юни. Певицата започна да го промотира със снимка на женски гърди с роза.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари