Ако сте гледали хита на Анг Ли - „Животът на Пи", сигурно си спомняте тигъра Ричард Паркър. Е, той е вдъхновил художничката от Малайзия - Хонг И да направи тази интересна серия от снимки, която е кръстила „31 дни творчеството с храни".
Проектът на талантливата дама представлява картини от храна, а за платно тя е използвала една бяла чиния. Нейните оригинални творения стават за ядене, тъй като са направени от хранителни продукти – моркови, репички, салата айсберг, сладолед, яйца, супа, кетчуп, майонеза, горчица и др.
Хонг И е учила и работила 8 години в Австралия. Завършила е в Университета в Мелбърн и е магистър – архитект. След това е работила за австралийска архитектурна фирма в офиса ѝ в Шанхай.
Шест месеца по-късно, тя започна да рисува портрети на емблематични китайски личности и да ги споделя с приятелите си.
Полека-лека младата жена започва да обръща повече време на хобито си, отколкото на архитектурата и вече получава овации за това.
В нашата галерия можете да видите част от оригиналния проект на Хонг И.




България е епицентър на бури с мълнии в Европа: 450 000 за месец
Най-голямата паяжина в света е открита в Серната пещера
James Webb открива следи от първите гигантски звезди
Американски физик за възможността 3I/ATLAS да има извънземен произход
Втора мощна слънчева експлозия за денонощие
Краят на хегемонията наближава: Лудогорец е посмешище, а Левски лети
Тоталният срив на Лудогорец: Разградчани удариха невиждано дъно
Защо Левски е толкова силен?
ВИДЕО: Арда - Левски
Милена Аврамова за филма „Рожден ден“: Вселената започва да работи, когато правиш нещо хубаво
Лесни трикове за намаляване на кортизола
Спектакълът „В зеницата на самотата“ на Диана Досева ще бъде представен на Фестивала на авторския театър
От хип-хоп клубовете в Харлем до подиумите на Висшата мода – историята на streetwear стила
Гъбична инфекция на половия член – какво представлява и защо се появява?
УМБАЛ „Лозенец“ стартира кампанията „Мовембър 2025“ в подкрепа на мъжкото здраве
Само 40% от българите водят здравословен начин на живот, показва голямо здравно проучване
Какво е наследствена непоносимост към фруктоза?
Остави коментар