IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подаръци от гаджето – какво показват за връзката ви?

9 март 2020 17 00

Някои предмети носят скрито послание

Снимка: Pixabay

По случай 8 март някои се сещат да подарят нещо на половинките си само заради деня, а за други празникът е просто поредният повод да засвидетелстват това, което изпитват.

Доста дами не празнуват нито на Свети Валентин, нито на Деня на жената. Те са на мнение, че не само мъжете, а и жените трябва да показват ежедневно чувствата и привързаността си към другия, за да имат здрава връзка. И са прави, но все пак, ако партньорите им са решили да им поднесат някакъв подарък, ще го върнат ли?

Всяка жена би се поласкала от вниманието, което мъжът ѝ отделя, независимо дали става въпрос за вечеря на свещи, букет от рози или просто една романтична разходка из града. А ако някоя от вас се съмнява в чувствата на гаджето и иска да го изпита, то по подаръка, който получи на 8-ми март, може да разбере доста за неговото отношение към нея.

подарък Pixabay

Снимка: Pixabay

Какво показват различните подаръци за връзката ви с мъжа?

Скъпо бижу

Има една приказка, че жените обожават да виждат наведени мъже, но при едно условие – ако се намират в бижутерски магазин и са заели тази поза, за да изберат най-хубавия накит от витрината. Коя жена не обича да ѝ подаряват бижута? Е, винаги ще намерите за какво да се заядете – че колието не е златно, че не харесвате твърде големите обеци или пък гривната, която сте получили, не ви допада... Но все пак вие сте получили по-специален подарък, а Марчето от третия етаж си е останала с едно цвете.

Ако получите скъпо бижу, то това означава, че вашата половинка не жали средства, за да ви направи щастлива и има по-сериозно отношение към вас. Ако в началото ви дава лъскави неща, какво бихте получили по-късно? От друга страна, ако той е гузен по някакъв начин или ви е изневерил, може да се опита „да ви замаже очите“ с такъв подарък. Вие може да ахнете и забравите, че сте му сърдита.

рози Pixabay

Снимка: Pixabay

Цветя и бонбони

Най-често мъжете подаряват това за Свети Валентин, 8-ми март и рождените дни. Повечето жени трудно биха устояли на букет с яркочервени рози, които също са доста скъпи. Този цвят се свързва с любовта и силната страст. Ако получите такива рози, то човекът до вас наистина има чувства към вас, но в случай, че те са бели, говорим по-скоро за приятелство или обърканост.

Шоколадовите бонбони са чудесно допълнение към букета. Те са мощен афродизиак, но получите ли ги, не си мислете кой знае какво. Те просто са сладък жест на внимание и в тях няма нищо съмнително. Друг е въпросът, ако не ядете сладко и той сгреши, като ви подтикне да прегрешите!

Почивка

Ако сте заедно отскоро и той ви заведе на почивка за 8-ми март, то наистина се интересува от вас и иска да ви обърне повече внимание. Когато сте сами, ще може да се опознаете по-добре и създадете общи спомени, които ще разказвате с усмивка след време.

В случай, че имате дългогодишна връзка, почивка за подарък може да означава, че той иска да подобрите отношенията си или да възвърне романтиката.

Секси бельо

Хайде да си го кажем направо – един мъж трудно би уцелил размера бельо на жена си, но самото решение да ѝ купи такова, макар и да не ѝ стане, е много смело. То говори за това, че той иска да стигнете един нов етап от връзката – да изпробвате нещо по-пикантно в леглото или просто да подобрите сексуалния ви живот, който е в застой.

кухненски пособия,

Снимка: Pixabay / Wooden Earth Ltd

Кухненски пособия

Мъже, запомнете едно – никога не купувайте на жена си тиган, комплект бъркалки или ножове, ако тя не е увлечена по готвенето и не се интересува от кулинарни предавания. В случай, че не ядете патешко магре за вечеря и не ви глезят с лава кейк през уикенда, такъв подарък само ще я разстрои.

Най-често подаряването на дребни кухненски пособия се приема негативно от дамите, някои от които си мечтаят най-сетне да хвърлят престилката и за 8-ми март да отидат на гурме в някой изискан ресторант. Тоест – да ги заведете на вечеря, а не да прекарат празника в готвене.

Все пак, ако вашата половинка ви подари кухненски робот или сокоизтисквачката, за която отдавна си мечтаете, не може да не отбележите, че е подходил с нужното внимание и е избрал това, което вие искате. Този подарък също така означава, че мъжът ви мисли и за благосъстоянието на вашата връзка – да си правите един на друг сокове и вкусни изкушения.

парфюм, жена

Снимки: Pixabay

Парфюм

И тук идва моментът, в който на мъжа му е трудно да избере идеалния аромат. Подаряването на парфюм е много лично нещо. Той трябва да познава много добре вкусовете на жената, за да може тя да е доволна от изненадата.

Ако получите любимия си парфюм, опакован със стилна опаковка, то вашият мъж е истинско злато – знае какво харесвате и не е спестил от парите си, за да ви вземе някоя имитация. От друга страна, аромат, който не ви се нрави, може да ви разочарова, но все пак не бързайте да се сърдите, а се напръскайте и вдишайте аромата. Може пък ароматът да ви вдъхнови за вечерта!

Последен модел телефон

Щастливки са онези жени, които получават толкова скъпа техника за 8-ми март или рождения си ден. Ако старият ви телефон постоянно изключва или има някакъв друг проблем, то мъжът ви предвидливо ви е взел практичен подарък. От друга страна, той струва доста и не е най-романтичният, но със сигурност ще сложи край на проблемите ви с мобилния.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари