IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които са убедени, че половинката им ще ги изостави

22 октомври 2020 17 30

Тези знаци имат проблеми с доверието

Istock

Хората с различно поведение и начин на живот изпитват различни страхове и се справят с тях по различни начини. Някои личности са по-силни както емоционално, така и психически. Други са твърде емоционално уязвими и тази тяхна слабост често се засилва с годините.

Сред 12-те зодиакални знака има няколко, които много често изпитват проблеми с доверието към своя партньор и се плашат, че ще бъдат изоставени от него.

Често тези страхове са възникнали въз основа на някакви инциденти в миналото – трудно детство, предишни раздели, объркващи и трудни ситуации... Някои знаци в зодиака са твърде чувствителни и подобни тежки събития ги правят по-предпазливи и дори параноични.

Ето и повече за тези зодии:

Близнаци

Близнаците са доста двойствени в подходите си. През повечето време те не могат да решат какво точно искат. Тези хора от една страна имат духовит и забавен характер, от друга страна са склонни да страдат от ниско самочувствие. Единият ден те очакват най-лошите събития в любовта, а на другия – са убедени, че всичко във връзката им е прекрасно. Близнаците са много ревниви и точно защото често се чувстват недооценени или недостатъчно обичани от партньора си. В резултат на това те или не полагат усилия да поправят проблемите във връзката си, или създават още по-големи проблеми заради своето недоверие към половинката.

Рак

Раците търсят удобство, комфорт и спокойствие във връзката си. Единственият им проблем е, че тези красиви души непрекъснато таят задни мисли, че някой не им мисли доброто. Те имат голямо въображение, съчетано с лека меланхолия. Те обичат тъгата и драмата повече от всеки друг. Те са експерти в прогнозите за предстоящи бедствия. Освен това са малко садистични в любовта. Те редовно страдат от страх, че ще бъдат изоставени от половинката си или че някакви лоши събития ще им отнемат любимия човек. Това тяхно поведение е само защитен механизъм на тяхната свръхчувствителност.

Дева

Хората от зодия Дева уж имат добра вътрешна самооценка, но винаги са по-скоро критични към своите качества и най-вече към недостатъците си. Те са склонни да виждат всичките си кусури преувеличени и са убедени, че останалите хора също ги забелязват. Следователно, тези перфекционисти се боят, че половинката им, рано или късно, ще се разочарова от тях. Когато това чувство или по-скоро този страх ги обземе, те стават нетърпими, странни и дистанцирани. Често те сами провокират проблеми в отношенията си, именно заради поведението си, изпълнено със съмнения, хлад и обвинения.

Стрелец

Сигурно се чудите как така тази фриволна и безгрижна зодия може да страда от страх от изоставяне. Е, хората от този знак твърде много държат на свободата си, именно защото се страхуват да не бъдат зарязани. Всички Стрелци искат да си запазят своето лично пространство и никога не стават твърде зависими от своя постоянен партньор. Те винаги си имат едно наум, че колкото и желани и обичани да са днес, след време може да се окажат отхвърлени и/или изоставени. Затова те искат да бъдат готови да продължат пътя си сами.

Риби

Рибите са недоверчиви и като цяло са песимисти. Те винаги си имат едно наум, че някаква гибел ги очаква в бъдещето. Хората, родени под този знак имат най-различни фобии и страхове и един от тях е именно този, свързан с изоставянето. Тези личности са много грижовни и лоялни към своя партньор, но все пак на тях им липсва смелостта да се доверят напълно и да скочат на сляпо в любовта с чисто сърце и вяра в щастливото общо бъдеще. Те стъпват във връзката някак тромаво и предпазливо и непрекъснато се оглеждат през рамо, сякаш всеки момент нещо лошо ще изскочи зад гърба им. Рибите са мечтатели, но мракът ги привлича повече от светлината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари