IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-арогантните знаци в зодиака

14 октомври 2020 17 30

Представителите на три зодии са по-склонни да се държат надуто в сравнение с другите девет

Istock

Голямото его най-често върви ръка за ръка с арогантно поведение, което пък буди силна антипатия в потърпевшите. Арогантните хора са склонни да се хвалят за щяло и нещяло, държат се така сякаш другите са им длъжни и като цяло се мислят за по-специални от останалите. Всеки човек може в даден момент да бъде провокиран и да реагира грубо и/или арогантно. Представителите на някои зодиакални знаци обаче са по-склонни от други да проявяват подобни характеристики.

Две от тези зодии – Овен и Лъв принадлежат на Огнената стихия, а третата – Риби – на Водната стихия.

Ето и повече за тяхната арогантност:

Овен – най-големият грубиянин

Овенът е първият знак в зодиакалния цикъл. Управлява се от планетата Марс, която въплъщава сила, енергия и агресия. Неслучайно хората от този знак търсят лидерски позиции във всяко свое поприще в живота. Овните се чувстват най-добре, когато усещат, че имат силни позиции и че другите хора зависят от тях по някакъв начин.

Ако дадете съвет на човек Овен, той по-скоро ще се заяде с вас, отколкото да оцени вашата загриженост. Овните смятат, че знаят всичко и се мислят за безпогрешни. Арогантното им поведение не ги безпокои особено, защото те не се притесняват от факта, че могат да си създадат повече врагове, отколкото приятели. Хората от този знак са безстрашни, но често са твърде груби и често това е причината да не постигнат максимума в живота, особено във взаимоотношенията.

Лъв – най-големият самохвалко

Представителите на този царствен знак попадат под властта на Слънцето. Те сякаш се раждат с голямо его и със склонност да се държат надуто. Някои Лъвове успяват сполучливо да крият и/или да контролират тези свои характеристики.

Други обаче, изглеждат изпълнени с главозамайваща гордост, която ги кара да се смятат за най-красивите, най-умните и най-способните. Лъвовете са склонни да демонстрират своето превъзходство където и да отидат, а това поведение им създава много врагове. Лъв, който е достигнал някакво постижение в живота, веднага се променя. Жестовете му се променят, той започва да се държи като кралска особа, сменя своето жилище, кола, приятелски кръг. Наскоро забогателият или получил слава Лъв лесно забравя своите близки и дори роднини.

Успелият Лъв обикновено е изпълнен с еуфория да говори само за себе си. Не е изключено той да започне да парадира с финансовите си възможности. Изобщо хората от този знак са склонни да се обсебват от личността си.

Риби – най-високомерните

Уж Рибите изглеждат скромни и смирени, но това е огромна заблуда. Всъщност те са изключително горделиви и се смятат за житейски гуру във всяка една област. Тези хора се мислят за изключително специални, дори без да притежават пари и/или власт. Подобно на представителите на Овен, Рибите също се смятат за най-способните и интелигентните.

Много хора имат погрешното схващане, че Рибите са мили и наивни. Нищо подобно – те са убедени вътрешно, че превъзхождат целия свят и обикновено го показват чрез грешните си житейски избори. Например, човек от зодия Риби няма да се хване на каквато и да е работа, дори да има нужда от пари, защото ще смята, че повечето работни места са под неговото ниво. Рибите се смятат за изключително надарени и компетентни, и го проявяват в общуването си с хората. Те се държат снизходително и високомерно към по-невежите. Те някак гледат хората отвисоко – от горе надолу (дори и да не са с висок ръст).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари