IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Под чехъл: Мъжете от кои зодии оставят жените им да ги командват?

12 октомври 2020 17 30

Някои знаци позволяват повече от други да бъдат управлявани от нежната си половинка

Istock

Животът като част от двойка обикновено променя индивидуалността на човек така, че той максимално да се нагоди към своя партньор. След като си намерят сериозна половинка, хората обикновено стават по-толерантни, по-склонни към компромиси, по-търпеливи, по-сговорчиви и т. н. В същото време има индивиди, които са по-властни като характер и много държат да доминират над своя партньор, било то жена или мъж.

По принцип повечето жени предпочитат партньорът им да ги слуша и да се съобразява с техните нужди и желания. Но пък не всеки мъж се оставя да бъде управляван от нежната си половинка.

Вижте кои представители на силния пол са най-склонни да живеят „под чехъл“, базирано на техния зодиакален знак:

Лъв

Този огнен, горделив знак, по принцип се смята за господар във всяко едно поприще от житейския си път. Лъвовете обикновено не позволяват друг да диктува правилата в живота им..., докато не се оженят. След като решат да се обвържат сериозно, мъжете от този знак са склонни да посветят целия си живот на своята половинка. Ако любимата жена не харесва нещо в мъжа Лъв, той ще се опита да го промени. Лъвовете са любящи и грижовни съпрузи, които отдават цялата си любов на нежната си половинка. Толкова много ѝ угаждат, че тя да няма от какво да се оплаче.

Козирог

Мъжете от зодия Козирог са много упорити, старомодни и решени да правят нещата по свой начин. След като се оженят обаче, тонът им се променя значително. Козирогът мъж започва да съобразява всичко със своята нежна половинка, защото иска съвместният им живот да върви гладко. Представителят на тази зодия е склонен да цени връзката си много повече от своята свобода, его и/или лични цели. Веднъж сключил брак, мъжът Козирог започва да подчинява живота си на идеята за постигането на хармоничен семеен живот, дори това да значи, че ще трябва да слуша жена си.

Водолей

Бракът е свещена връзка за мъжа от зодия Водолей. Следователно за него е изключително важно да постигне пълна съвместимост със своята съпруга. На пръв поглед свободолюбивият Водолей така се променя в течение на семейния си живот, че в даден момент започва да се съгласява със съпругата си за почти всичко. Мъжете от този знак очакват жените им да държат юздите на семейния живот – те не искат да доминират у дома. От своя страна, когато нежната им половинка е разстроена, изнервена или потисната, те полагат огромни творчески усилия, за да видят усмивката на лицето ѝ отново.

Риби

Рибите са воден знак, следователно по рождение са толерантни. Мъжете от този знак не обичат да говорят излишно. В същото време, след като се ожени, представителят на тази зодия е готов да споделя всичко със своята нежна половинка. Мъжът Риби с готовност изпълнява всички желания на своята любима жена, защото за него това е част от насладата на брачния живот. Мъжът от този знак проявява изключителна отдаденост към семейния си живот и често буквално обожава жена си. Като цяло мъжете Риби са най-склонни да живеят „под чехъл“ и да са горди и щастливи от този факт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари