IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които не позволяват друг да критикува връзката им

13 октомври 2020 17 30

Тези знаци ще защитават със зъби и нокти своя любим

Istock

 Има няколко знака в Зодиака, които не са склонни да позволят на други хора да обсъждат или критикуват връзката им с техния партньор. Представителите на тези зодии не търпят неуважителни коментари по отношение на своя любим човек. Дори половинката им да е далеч от съвършена и те дълбоко в себе си да го знаят, пак се разстройват много, когато друг човек им го каже директно.

Никой не обича близките и познатите му да говорят негативни неща за сериозната му половинка. В това отношение всяка зодия реагира по свой начин, като някои са по-склонни да си замълчат. Например, уравновесеният Козирог, вероятно ще си прехапе устата и няма да каже нищо в защита на половинката си, но определено ще вземе коментарите навътре. Същото важи и за неконфликтният знак Риби – няма да влезе в дебат, но лошите забележки ще го жегнат силно.

Зодиите Близнаци и Водолей или няма да обърнат внимание на осъдителните думи, или ще се издигнат над тях, констатирайки факта, че другите са груби и некомпетентни.

Знаците Везни и Стрелец е възможно да са твърде влюбени и заети, за да реагират изобщо – по-скоро ще се направят, че нищо не са чули. Представителите на Дева и Овен пък обикновено са достатъчно уверени в своя избор на партньор, за да обърнат внимание на чуждите коментари или пък да ги вземат предвид.

А ето и кои са знаците, които няма да толерират каквито и да било негативни забележки относно избора си на партньор и ще защитават отношенията си със зъби и нокти:

Телец

Ако наистина искате да вбесите Телеца, просто започнете да критикувате връзката му – това е сигурен начин да видите съвсем скоро рогата на бика. Отдадат ли сърцето си на някого, за когото са решили, че е достоен за тяхното време и енергия, Телците няма да си сменят мнението лесно. Те са упорити и са склонни да вярват, че нещата в отношенията им с времето ще се оправят. Ако техните близки приятели и роднини започнат да им натякват, че партньорът им е лош избор, те по-скоро ще приемат този коментар като лична атака. Телците ще се почувстват доста обидени и от факта, че другите смятат избора им в любовта за погрешен.

Рак

Този знак обикновено си търси партньор, който може да го накара да се чувства уютно. Именно затова хората от зодия Рак твърде бързо започват да гледат на своя любим човек като на семейство, дори двамата да не са сключили брачен съюз. Тъй като Ракът цени семейството над всичко останало в живота си, той ще защитава своята половинка на всяка цена. Въпреки че водните знаци са много чувствителни, представителите на Рак обикновено не обичат да споделят чувствата си и по-скоро биха ги скрили. Но в случай, че някой прояви неуважение към техния партньор, те определено ще реагират в негова защита и то доста бурно.

Лъв

Ако ще коментирате любимия човек на Лъва – или казвайте добро или – нищо. Лъвовете са лоялни до дъното на душата си и яростно ще защитават връзката си от всеки. Подобно на представителите на Телец, хората от тази зодия, също внимателно подбират своята сериозна половинка. Те гледат на своя партньор като на продължение на самите себе си. Така че, ако приятел или роднина изкаже критика към неговия любим, Лъвът ще приеме това за критика към тях самите. Лъвовете се управляват от Слънцето, което е свързано с егото. Те няма да позволят друг човек да ги накара да се чувстват зле за себе си. Подобна забележка може да отключи най-лошата и агресивна страна от огнения темперамент на Лъва.

Скорпион

Скорпионът е много лоялен знак, а освен това той много цени и си пази това, което счита за свое. Ако решите да направите негативна забележка към партньора на човека Скорпион, той може и да не ви покаже веднага колко много сте го ядосали. Възможно е дори да ви изслуша търпеливо, ако имате какво лошо да кажете за връзката му. Но все пак си имайте едно наум за провокирания Скорпион – рано или късно ще усетите жилото му. От всички тези четири знака, Скорпионът е най-подъл и злопаметен. Най-добре е да запазите ненужните коментари за себе си, ако не искате да разберете повече за отмъстителната му природа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари