IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо мъжете са привлечени към по-възрастни жени?

24 декември 2020 21 00

6 откровени признания

Снимка: Istockphoto

В 21 век годините са само цифри, що се касае до любовта. Хората са по-широко скроени и се водят от чувствата си, а не от общественото мнение. Стереотипното мислене, че мъжът трябва да е по-възрастен от жената вече е отживелица. В крайна сметка най-важна е любовта, а тя не се ражда на база годините.

Все по-често можете да видите двойки, в които дамите са видимо по-възрастни от мъжете. Защо господата нямат проблем да излизат с „каки“, чуйте от самите тях.

6 мъже споделиха своите виждания анонимно пред индийския портал timesofindia.

Те са по-амбициозни и зрели

„Винаги съм харесвал по-възрастни жени. Има нещо много обещаващо в тях. Те са по-амбициозни и зрели и знаят какво искат от живота. Освен това не са зависими от партньора си за всичко, което е секси. Някои мъже може и да го виждат като заплаха, но за мен това, че умеят да балансират личния и професионалния си живот, е повод за възхищение“.

Имат ценен опит

„По-възрастните жени са по-интересни и имат ценен опит. Те вече са избрали пътя си и това ги прави уверени и секси. Те са устремени да вървят напред и не се страхуват дори от провал“.

Те са по-стабилни и по-малко неуверени в личен план

„Тези жени имат повече опит в любовта и връзките и това ги прави по-уверени в личен план. Те знаят как да накарат един мъж да се почувства добре и знаят какви са им границите. Имат по-широки възгледи за живота и са по-освободени.“

Няма нужда да бъдат глезени и ухажвани прекалено

„Повечето жени, с които съм излизал искат наистина сериозни усилия и глезене. Когато обаче излизам с по-възрастни жени, те излъчват тази увереност и спокойствие и тъй като знаят какво искат, могат лесно да те насочат какво очакват от теб. Няма нужда от игрички и допълнително глезене и ухажване. Не, че не полагам усилия, просто нещата се получават по-лесно“.

Не бъркат логиката с любовта

„За разлика от по-младите момичета, зрелите жени правят ясна разлика между емоциите и рационалното. По-възрастните дами са целенасочени, директни и си поставят картите на масата, така че да няма объркване“.

В случай, че нещо се обърка, по-зрелите жени са по-разбиращи и подкрепящи

„Покрай моите отношения с по-големи жени от мен съм забелязал, че те са по-разбиращи и подкрепящи. Ако реша да им споделя нещо, било то и негативно, те са склонни да ме изслушат и наистина ме чуват. Знаят как да реагират, кога да замълчат, да предложат съвет или просто емоционална подкрепа“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари