IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как се държите, когато сте в нова връзка

13 декември 2020 19 30

Криете се зад маска или изпадате в паника?

Istock

Началото на всяка връзка е вълнуващо, вълшебно и донякъде стресиращо. Всеки реагира на новата любов по различен начин. Някои хора се държат глупаво, други се крият зад маска, трети се носят във въздуха от еуфория, четвърти изпадат в паника...

Прочетете по-долу, за да видите как може би се държите в първите дни и седмици, базирано на зодиакалния ви знак, след като си хванете гадже:

Овен: Обяснява се в любов отрано

Хората от този знак обикновено са смели, енергични и волеви личности. Когато обаче са в нова връзка, стават малко притеснени от огнената си природа и гледат да не я разкриват още в самото начало. Те знаят, че импулсивният им нрав може да уплаши новия им любим и въпреки това не могат да чакат дълго. Има-няма до месец, те са признали силните си чувства и то напълно сериозно.

Телец: Започва да се държи като женен

Телците са земен знак и са добре известни със своята практичност и улегналост. Те копнеят за сигурност във връзките си, така че веднага щом влязат в нови романтични отношения, те започват да се държат като женени/омъжени. Телците веднага засвидетелстват своята ангажираност към другия човек и се надяват да получат същото в замяна. Истинският Телец няма да си губи времето с несериозен и ненадежден партньор.

Близнаци: Играят си на топло и студено

Близнаците имат двойствена натура, която не им позволява да се държат последователно, особено когато са в нова връзка. В единия момент те изглеждат изключително влюбени в новия си партньор, а в следващия – може да са хладни към него. Те не искат да показват още в началото, че имат силни чувства към този човек, затова си играят с него на топло и студено, докато не се почувстват удобно във връзката.

Рак: Спазва емоционална дистанция

Ракът е най-емоционалният и чувствителен знак в зодиака и си го знае. Затова, когато е в нова връзка, той се държи дистанцирано в началото, като вид предпазна реакция. Той заключва емоциите в себе си и/или ги прикрива умело, като се прави на разсеян или на не особено заинтригуван. С течение на времето, стъпка по стъпка, той започва да разкрива по малко душата и чувствата си пред своя нов партньор.

Лъв: В началото се престарава

Лъвовете имат силно присъствие и харизма, които не могат да бъдат пренебрегнати. Те обичат вниманието, но когато става въпрос за нова връзка, те насочват цялото си възхищение и фокус към своя нов партньор. В началото те са свръхстарателни и дори еуфорични в желанието си да му се харесат и правят какво ли не в името на това отношенията да се задълбочат бързо. Те глезят половинката си, ухажват я, обсипват я с подаръци и комплименти и т. н.

Дева: Трудно общува в началото

Девите са скромни и не харесват вниманието. Макар че обикновено обичат да поемат контрола във връзката си, в началото те оставят другия човек да ги води. Причината е, че им е трудно да се разкрият още в началото. Вместо да кажат какво искат или от какво имат нужда, те ще подхвърлят намеци, в очакване партньорът им да се сети. С напредването на връзката те най-накрая се научават да общуват адекватно с половинката си.

Везни: Уверяват се, че всичко е 50:50

Везните са тези, които се грижат за справедливостта и равенството в зодиака. В нова връзка те стават обсебени от това да поддържат баланса от самото начало. Те ще плащат половината сметка, ще искат да се редуват с партньора си в правенето на общите планове, ще искат да си разделят с него отговорностите и т. н. Взаимоотношенията обаче невинаги могат да се разделят точно по средата...

Скорпион: Изпада в паника

Скорпионите често са загадъчни и гледат да скрият истинските си чувства, когато влязат в нова връзка. Скорпионът трябва да се увери напълно в лоялността на половинката си, преди да оголи душата и сърцето си пред нея. Хората от този знак не обичат да излизат от зоната си на комфорт, а новата любов ги кара да правят точно това и те започват да се чувстват уязвими. Това пък им носи паника и страх.

Стрелец: Планира бягство

Стрелците могат да бъдат доста независими и са известни с това, че не искат да бъдат обвързани с никого и нищо. Колкото и силна да е новата им любов, първият им импулс може да бъде... желание за бягство. Дори когато помислят логично върху ситуацията, те все пак искат да се измъкнат по някакъв начин. Възможно е да планират свое самостоятелно пътуване до някое далечно място още в началото на връзката, изненадвайки неприятно гаджето си.

Козирог: Отдава се напълно

Козирозите са най-традиционните и отговорни знаци в зодиака. Когато са в нова връзка, те показват на партньора си своята абсолютна лоялност и привързаност. Докато другите хора може да възприемат подхода им към връзките като „стара школа“, то Козирозите знаят, че най-добрите взаимоотношения се изграждат върху здрави основи, започвайки с истинска отдаденост.

Водолей: Показва страх от обвързване

Водолей е знакът, известен с това, че се носи по течението, що се отнася до връзките. Той се плаши от идеята да се установи завинаги с един определен човек. Той предпочита да държи опциите си отворени. Именно за това в началото на всяка своя връзка, Водолеят се държи малко глупаво и демонстрира липса на ангажираност. Когато обаче усети, че тази любов заслужава усилията му, той започва да показва, че може да бъде сериозен.

Риби: Любопитства много

Рибите прекарват много време в мечти, представяйки си идеалния живот, но когато започнат връзка, част от тази мечта започва да се сбъдва. Те вече виждат по-ясно реалността, но също така искат да знаят абсолютно всичко за новия си любим. Те започват да задават твърде много въпроси на половинката си, включително и такива за миналите ѝ връзки. За някои това може да бъде малко плашещо, но Рибите просто искат да опознаят истински партньора си още от началото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари