IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато противоположностите в астрологията се привличат

26 януари 2021 17 30

Може ли да проработи връзка между две противоположни зодии?

Istock

Химията в любовта е толкова вълнуваща, толкова непредсказуема и понякога толкова изтощителна! Има хора, които колкото и да се обичат, така и не могат да изгладят различията си. Понякога представителите на противоположните знаци в зодиака са точно такъв пример. Те са запленени един от друг в началото, но в последствие се сблъскват с различни предизвикателства в общуването си.

Между противоположните зодии има искри, които могат да запалят страстни взаимоотношения, но те да са изпепеляващи. Споделянето на живот с човек, чийто подход към живота е напълно различен от нашия, може да бъде изтощително, но в крайна сметка нещата биха могли да се подредят.

Ето и как да поддържате искрата във връзката си с човек от противоположния на вашия зодиакален знак:

Овен + Везни

Когато представител на зодия Овен се запознае с човек от зодия Везни, често искрата на страстта се запалва от пръв поглед. Суровата енергия и необузданата сексуалност на Овена и финият чар и изтънчеността на Везните се привличат взаимно. Но с течение на времето искрата може да предизвика пламъци, тъй като Овенът започва да се ядосва на деликатния нрав на Везните, а Везните се уморяват от темперамента на Овена. За да поддържат връзката си стабилна, партньорите от тези две зодии трябва да се научат да работят и да живеят в екип – да започнат общ бизнес, да си построят къща или просто да готвят заедно вечер. Те могат да се допълват един друг, стига само да го поискат.

Телец + Скорпион

Комбинацията между тези две зодии е гореща от самото си начало. Когато непринуденият и чувствен Телец се сблъска със спотаената страст на Скорпиона, между двамата пламва любов. С течение на времето обаче на уравновесения Телец започва да му омръзва от напрежението, което витае около Скорпиона. Скорпионът пък започва да скучае с твърде спокойния темперамент на Телеца. Представителите на тези две зодии могат да запазят искрата помежду си само ако връзката им не се върти единствено около секса. Ако те от време на време излизат от спалнята, ако прекарват времето си с приятели или ходят на културни мероприятия – кино, театър, концерти, те ще се видят с други очи и това ще даде шанс на отношенията им.

Близнаци + Стрелец

От момента, в който интелектуалецът от зодия Близнаци се срещне с мъдрия философ от зодия Стрелец, двамата са запленени от очарованието на другия. Противоположните им подходи към света обаче могат да доведат отношенията им до голямо разочарование. С течение на времето Близнаците започват да се дразнят от факта, че Стрелецът си мисли, че знае всичко и че има категорично мнение по всички въпроси. Стрелецът пък започва да изпитва неприязън към клюкарското, леко незряло поведение на Близнаците. Представителите на тези две зодии могат да преобразуват напрежението помежду си, като излизат по-често сред природата, като спортуват или пътуват заедно до различни, вълнуващи дестинации.

Рак + Козирог

Когато чувствителният, търсещ сигурност Рак срещне силния, но мълчалив Козирог, между двамата има моментално привличане, защото единият е по-изискващ внимание, а другият – по-грижовен вид партньор. С течение на времето обаче Ракът може да се почувства пренебрегван от ангажирания с кариерата си Козирог. Козирогът пък започва да гледа на Рака като на твърде досаден и обсебващ партньор. За да не се охлади връзката им, те трябва да запомнят, че не са просто партньори в живота, а преди всичко са любовници. Те трябва от време на време да излизат на романтични вечери, да си правят подаръци един на друг, да се глезят с цветя и шампанско и по-често да вадят от скрина еротичното си бельо.

Лъв + Водолей

Привличането между тези две зодии експлодира, когато кралят/кралицата от знака Лъв, срещне непокорния Водолей. Водолеят няма да се преклони пред кралската особа на Лъва, колкото и очарователен да е той. Лъвът пък ще бъде силно заинтригуван от единствения индивид, който не му обръща внимание. Водолеят вътрешно се възхищава от харизмата на Лъва, но с течение на времето започва да се изморява от неговата нужда от внимание. Лъвът пък постепенно започва да се дразни от това, че Водолеят вечно се противопоставя на социалните норми. Двамата могат да загладят отношенията си, ако прекарват по-често времето си заедно, само двамата. Те ще намерят общ език във физическата страна на отношенията си.

Дева + Риби

Девата е преди всичко подредена и практична; Рибите плуват през живота ловко, избягвайки задушаващите и скучни неща, събития и хора. Когато двама души от тези зодии започнат връзка, всеки от тях е завладян от перспективата да промени другия според своите виждания. Девата се опитва да направи живота на Рибите по-организиран, а Рибите помагат на Девата да се отпусне и да живее малко по-спокойно. С течение на времето обаче Девата се разочарова от ненадеждността на Рибите, докато Рибите негодуват от склонността на Дева да ги критикува и контролира. Редовната смяна на обстановката е ключът към запазването на страстта между партньорите от тези два знака. Излизането от рутината ще повлияе добре на отношенията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари