IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: 3-те ви най-слаби места като романтичен партньор

11 март 2021 17 30

Кои са нещата в характера ви, върху които трябва да работите, за да имате успешна връзка

Istock

Всеки човек си има силни и слаби черти, когато става въпрос за характер и поведение. Тези черти до голяма степен зависят и от нашия зодиакален знак. Всяка от 12-те зодии си има по няколко основни недостатъка, когато се касае за романтично партньорство. Вижте кои са 3-те неща в поведението ви, върху които трябва да поработите, базирано на вашата зодия, така че да се радвате на по-хармонична и балансирана връзка с половинката си:
Прочетете кои са вашите недостатъци във взаимоотношенията и вземете мерки.

ОВЕН

1. Вие винаги искате да бъдете доминиращата страна във връзката. 2. Не вземате предвид чувствата на партньора си. 3. Имате добро сърце, но рядко го показвате.

Щом сте Овен вие сте силна и упорита личност, на която обаче ѝ липсва търпение. Въпреки че може да имате най-добри чувства и намерения, вие често не успявате да изразите правилно емоциите си и оставате погрешно впечатление. Понякога сте твърде сурови и критични в любовта, точно когато от вас се очаква да проявите съчувствие и подкрепа към половинката си. Ако не се научите да предавате правилно емоциите си, дори ако трябва да покажете, че сте уязвими, ще имате проблеми в отношенията си със своя партньор.

ТЕЛЕЦ

1. Не мислите, когато говорите. 2. Прекалено голям егоист сте. 3. Не позволявате на хората да виждат доброто ви сърце.

Телецът трудно допуска хората до най-вътрешния си свят. Хората от този знак често са склонни в яда си да изрекат много груби неща и да обидят най-близкия си човек. Другият им проблем е, че твърде много се фокусират върху собствената си личност и рядко проявяват съчувствие или интерес към чуждите несгоди. Ако сте Телец, най-доброто, което можете да направите, е да се научите да изслушвате половинката си и да се опитате да вникнете и разберете нейните емоции и проблеми.

БЛИЗНАЦИ

1. Прекалено много мислите за крайната дестинация, а не за самото пътуване. 2. Склонни сте да скачате в дълбокото, без да помислите. 3. Не осъзнавате какво имате, докато не го изгубите.

Близнаците са склонни да се фокусират много върху крайната си цел, без да обръщат внимание на настоящето. Дори сега и в момента да са щастливи, те все са ориентирани към бъдещето и то заема мисълта им преди всичко. Запомнете – успехът е страхотен, но не и ако нямате с кого да го споделите. Освен това Близнаците виждат света в черно и бяло. Склонни са да действат припряно и импулсивно, а после да съжаляват за постъпките си. Ако сте роден под тази зодия, опитайте се да цените по достойнство човека до вас, докато той е в живота ви. Късно ще е да се сещате, че го обичате, когато той вече си е тръгнал...

РАК

1. Понякога сте твърде мил и обсебващ. 2. Позволявате на човека до вас да се възползва от добротата ви. 3. Не смеете да заявите категорично как искате да се развие връзката ви.

Ракът е един от най-нежните и мили индивиди, което често е пречка във взаимоотношенията му, защото противоположностите се привличат. Хората от този знак привличат партньори, които са склонни да се възползват от добротата им. Ракът е склонен да инвестира твърде много време и енергия във връзката си, дори когато не си струва. Ако сте Рак, опитайте да погледнете с безпристрастни очи половинката си. Дали тя е подходяща за вас? Дали това е човекът, който ви заслужава?

ЛЪВ

1. Отблъсквате хората от страх те да ви отблъснат. 2. Държите се така сякаш изобщо не ви е грижа. 3. Влюбвате се, когато най-малко го очаквате.

Лъвът е напълно доволен и без връзки. Той обича да се фокусира много повече върху приятелския си кръг. Но тъй като е сладък и готин за общуване, Лъвът всъщност рядко страда от липса на ухажори. Проблемът е, че Лъвът често влиза във връзка, без да желае това – просто се оставя да бъде прелъстен. Ако тръгне да се влюбва пък е склонен да отблъсне обекта на чувствата си от страх да не стане обратното. Лъвът обича да прибягва до защитния си механизъм и да се преструва, че не го е грижа за половинката му, точно когато го е най-грижа.

ДЕВА

1. Прекалено сте критични към себе си. 2. Понякога сте твърде еднообразни и предсказуеми. 3. Много сте срамежливи.

Девата е един от най-чувствителните знаци, който обаче трудно намира баланс в живота си. Тя е склонна да се фокусира върху бъдещето и да се тревожи за миналото и забравя да живее в настоящето. Що се отнася до връзките, Девата преценява хората малко прибързано и е склонна да влезе в отношения с човек, който не може да я направи щастлива. Тя има твърде висок стандарт за всичко, но понякога е твърде критична към себе си и това влияе зле на връзката ѝ. Човек, който не може да приеме себе си, трудно ще приеме друг човек. Освен това Девите често са твърде скучни и предсказуеми в отношенията.

ВЕЗНИ

1. Страхувате се да не повторите същите грешки от миналото си. 2. Сравнявате всички с бившия си. 3. Не се обичате достатъчно.

Везните се влюбват трудно, а когато го направят те показват своята привързаност чрез жестове. Негативният опит в романтичен план от миналото влияе много зле на Везните и те ще подлагат на съмнение всяка своя нова връзка. Ако сте Везни, направете крачка назад и наистина се опитайте да подобрите отношенията, които имате със самия себе си. След това си дайте сметка, че експоловинката ви не е била толкова страхотна колкото ви се е струвало. Не сравнявайте всички с нея. Единственият начин да изживеете любовта отново е да бъдете достатъчно смели.

СКОРПИОН

1. Не давате шанс на хората. 2. Нямате реалистични стандарти за идеален партньор. 3. Не можете да прощавате.

Скорпионите имат наистина високи стандарти и очаквания, когато става въпрос за партньор и това често води до неуспехи в любовния им живот. Най-голямото предизвикателство за един Скорпион е да не се фокусира върху негативните черти на половинката си, а да се радва на позитивните ѝ характеристики, давайки ѝ по-справедлива оценка. Скорпионите често са изпълнени с някакво вътрешно недоволство, което пречи на романтичните им отношения. Те винаги искат да наложат мнението с и и не дават на хората повече от един шанс.


СТРЕЛЕЦ


1. Предлагате твърде много в любовта. 2. Голям инат сте. 3. Понякога сте прилепчиви и обсебващи.

Стрелците са склонни да обичат хората с цялото с и сърце, поради което често страдат. Те се кълнат в любовта, въпреки че са един от знаците, които се нуждаят от най-много свобода. Склонни са наистина да обичат безрезервно и безусловно. Трудно започват стабилна връзка, но започнат ли такава, тя напълно обсебва живота им, а половинката им става център на вселената им. Ако сте Стрелец, внимавайте за това!

КОЗИРОГ

1. Имате навик да избирате грешни хора. 2. Гледате половинката си през розови очила. 3. Дори връзката да не върви, не смеете да си тръгнете.

Козирогът е човек с добро сърце, който обича да вижда най-доброто в хората, които обича (дори когато няма какво да види). Ако сте от тази зодия, трябва да се научите да си избирате по-точни партньори. Вероятно вашите приятели и семейството ви са се уморили да ви виждат с партньори, които не са достойни за вас и се чудят защо продължавате да го правите. Бъдете по-предпазливи относно това кого допускате в живота и в сърцето си.

ВОДОЛЕЙ

1. Отхвърляте и/или потискате силните си емоции. 2. Никой не осъзнава колко сте чувствителни. 3. Не сте достатъчно последователни.

Човекът Водолей се мъчи и се опитва да бъде нещо, което не е. Той хем иска сериозна и стабилна връзка, хем се държи небрежно, сякаш не му пука. Ако сте от тази зодия вие имате наистина добро сърце и ви е грижа много за хората от близкия ви кръг, но обикновено криете как се чувствате, защото са ви научили, че емоциите са признак на слабост. Трябва да осъзнаете, че в действителност емоциите са това, което ни свързва с хората на по-дълбоко ниво. Не се страхувайте да показвате любовта си!

РИБИ

1. Не сте достатъчно предпазливи. 2. Давате твърде много понякога. 3. Разбирате какво е реалност, едва когато ви налегнат проблеми.

Рибите са склонни да влагат твърде много във връзките си, без да очакват същото в замяна. Затова те често попадат на хора, които не ги заслужават. Ако сте от зодия Риби вие трябва да се научите да преценявате хората по-добре, преди да ги допуснете в сърцето си. Вие сте безнадеждни романтици, но понякога живеете в нереален свят на мечти. Затова, когато се появят още първите проблеми във връзката ви, вие се чувствате така, сякаш сте блъснат от разрушителна сила, наречена реалност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Радул ( преди 3 години )