IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво лято ви очаква?

8 юни 2021 17 30

Прочетете какъв ще е сюжетът в любовния ви живот, базирано на зодиакалния ви знак

Istock

Новите запознанства и особено влизането в романтична връзка по време на пандемията си бяха доста трудно предизвикателство. Но дори и на обвързаните хора животът се промени малко или повече през последната година, като повечето от нас видяха с нови очи своя постоянен партньор. Някои двойки се сплотиха, от повечето време, което прекараха заедно, други пък по-скоро обтегнаха отношенията си.

Хубавото е, че се очаква лятото на 2021 година да бъде по-спокойно, по-безопасно и по-активно в социален план от това на 2020.

Прочетете какво ви предстои в романтичен план през идните топли месеци, базирано на вашия зодиакален знак:

Овен

Овни, вие разбирате нуждата си от независимост повече от всякога. През последната година разбрахте, че животът с ограничения не е за вас. Сега изгаряте от вълнение за бъдещите си приключения и ако сте обвързан ще искате повече свобода от половинката си. Вие ще поемете инициативата в планирането и организирането на почивката ви с вашия партньор. Ако пък сте необвързани, то потърсете си някого, който също ще цени независимостта си и няма да иска да ви обсебва. Лятото ще бъде горещо, но вие сте готови за това.

Телец

Телци, романтиката винаги е била важна за вас, но ако сте обвързани, то вече сте разбрали (след месеци на изолация), че половинката ви трябва да бъде освен ваш любовник и ваш приятел. След като сте прекарвали цялото си свободно време с вашия партньор, вие сте осъзнали, че трябва да можете да се забавлявате заедно, независимо какво друго се случва в света, а и в личния ви живот. Ако досега сте били необвързани, идва моментът, в който трябва да разпънете красивите си крила на социална пеперуда и да си потърсите гадже.

Близнаци

Вече сте готови да се съсредоточите върху това, което наистина искате и очаквате във връзката си. Ако през последните месеци сте общували с човек, който не ви е уважавал достатъчно, то сега сте достигнали до заключението, че е по-добре да бъдете сами, отколкото с партньор, който не ви заслужава Лятото изглежда обещаващо за вас, а вашият основен приоритет ще бъде намирането на подходящ човек. Това трябва да е личност, с която да говорите на един език и то за всичко. Човек, който е ваш почитател, а не ваш критик.

Рак

Представителите на тази зодия най-накрая са готови да излязат от черупката си и да се забавляват. Дори и да сте преживели любовни катаклизми, болката в сърцето ви е преминала и вече сте готови за нови изживявания. Бъдете по-спонтанни и се оглеждайте за нови хоризонти! Ако сте самотни, вероятно вече нямате търпение да намерите човек, който ще ви покаже нови неща от живота и света. Опитайте да излезете на среща с човек, който не е стандартния ви „типаж“. Може да се окаже точно това, от което се нуждаете. За обвързаните Раци това лято ще донесе възможности за изненадващи преживявания.

Лъв

Вие, Лъвове, винаги засиявате през лятото – това е вашият любим сезон, но за съжаление, тази година любовният ви живот няма да бъде особено вълнуващ. Звездите ви обещават много забавления и приключения, но по-скоро с приятели, така че ако сте необвързани, не се настройвайте за горещ секс. Намерете си някого, който наистина ще иска близост с вас на едно по-дълбоко ниво. Търсите човек, чиято любов лекува, някого, с когото можете да бъдете уязвими и на когото можете да се доверите. За обвързаните Лъвове е по-важно от всякога да разберат, дали половинката им ги подкрепя в добро и зло, или просто им прави компания.

Дева

Ако говорим за възможностите за бурна лятна любов, то Девата е в центъра на вниманието. Необвързаните хора от този знак ще се фокусират върху романтиката, забавлението и приятелите си. Девите по принцип са един от моногамните знаци в зодиака, но това лято може и да са в по-палаво настроение. Обвързаните Деви пък може да искат да чуят сватбени камбани в скоро време. Други Деви ще мислят за годеж, за заживяване с половинката под един покрив или за създаването на дете. Общо взето Девите, които си имат постоянен партньор, ще искат развитие на връзката през идните месеци.

Везни

Представителите на Везни са имали доста възходи, но и доста падения през последните месеци и това лято им е време да се отпуснат и да си изкарат наистина весело! През изминалата година много Везни са се завърнали към корените си и са се замислили върху структурирането и смисъла на живота си. Тези, които в момента си нямат половинка, ще искат да срещнат нов човек, който да им донесе вълнение и страст. Те ще имат добра гама от възможности за избор, докато обвързаните Везни ще бъдат по-фокусирани върху това да възвърнат огъня в отношенията си със своя постоянен партньор.

Скорпион

Пандемията определено затрудни възможността за изразяване на страстните Скорпиони. Особено необвързаните представители на този знак със сигурност са натрупали напрежение в себе си. Дълбоко в тях има един глас, който пита Вселената кога ще срещнат истинската любов; съществува ли тя изобщо и къде е? Скорпионите не търсят просто секс, а любовно щастие. Това лято звездите им обещават това да се случи. Тоест, ако са готови да се отворят за нов човек, те ще го срещнат. За обвързаните Скорпиони лятото ще бъде идеалният момент да си спомнят защо са се влюбили в половинката си и да върнат отново тази магия.

Стрелец

Изминалата година беше истинска версия на ада за повечето Стрелци. Сега те са готови да излетят като птица от клетка! Но през последните месеци все пак Стрелците са разбрали нещо за любовта и това е, че колкото и възможности да има човек, не новите завоевания го правят щастлив. Стрелците вече са готови да търсят човек, който ще остане с тях задълго. Някой, чието сърце ще тупти в унисон с тяхното. Обвързаните Стрелци пък ще искат да са сигурни, че независимо къде отиват, половинката им винаги ще е с тях.

Козирог

Сега, когато светът се отваря отново, Козирозите ще искат да се обградят с хора, достойни за тях. Те вече не искат да губят времето и енергията си за личности, които ги дърпат надолу. Козирозите, чиято връзка не е вървяла гладко през последните месеци, ще кажат „Сбогом!“ на своя досегашен партньор и предпазливо ще се върнат в света на необвързаните. Те ще се фокусират върху намирането на някой, който говори и мисли по подобен на техния начин, за да не се губят думите им в превода. За ангажираните Козирози сега е моментът да подправят рутината си с пътувания или нови преживявания.

Водолей

Водолеи, вие отдавна жадувате за ново начало. Прекарали сте много време в саморефлексия, умувайки върху поведението и целите си. Това включва и амбициите ви по отношение на любовния ви живот. Това лято ще имате много възможности за небрежен флирт и неангажиращ секс. Но преди да решите, че можете да се впуснете в подобни преживявания, трябва да сте сигурни, че наистина ви е забавно. Ако усещате, че сте приключили с краткотрайните афери, то потърсете някой, който да поеме водещата роля във връзката ви. Не се страхувайте да похарчите повече пари в името на зараждащата се романтика!

Риби

Риби, вероятно чувствате, че следващата глава от живота ви е на път да се отвори точно сега. Усещате, че завесите ще се дръпнат всеки момент и вие ще сте в главна роля. От всички зодии вие ще сте една от най-щастливите през това лято. Независимо дали искате да си намерите сродна душа или да се обвържете с брак, звездите ще са на ваша страна! Необвързаните Риби имат шанс да срещнат човек, който да вярва в тях и в техните мечти. Обвързаните Риби пък ще са готови да предприемат следваща стъпка в отношенията си със своята половинка и то по един красив начин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

titia ( преди 2 години )
tova s kozirozite ....hm....malko ne mi izglejda taka
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар