IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо хората от зодия Рак не си харесват знака? 10 причини

22 юни 2021 17 30

Разбира се, винаги има изключения!

Istock

Добре, ясно е, че астрологията не е за всеки! Повечето хора имат полярни мнения по темата – или вярват много в зодиите и звездите, или гледат на астрологията като на пълна измислица. Ако сте от втората група, вероятно няма да искате да четете тази статия, но ако сте от първата, може би ще ви е любопитно да разберете защо хората от зодия Рак по-често мразят своя знак или като минимум не се гордеят с него.

И така ето 10, доста основателни причини, поради които почти всички личности, родени под този воден, кардинален знак (между 22 юни и 22 юли) не си го харесват особено:

1. Безгръбначно животно

Факт е, че ракът е безгръбначно животно, а никой не би искал да се асоциира с такова. Лъвовете са царе, Телците са упорити бикове, родените под знака на вироглавия Овен също са горди да кажат каква зодия са. Козирозите се фукат със своите остри рога и пъргави копита. Скорпионите също са безгръбначни, но поне са опасни и са от разред паякообразни! А Водолеят е изобразяван или като красива русалка, или като цар Тритон. У хората от зодия Риби понякога пък дреме истинска акула.

2. „Ти си толкова мрачен и чувствителен!“

На личностите от зодия Рак просто им е омръзнало да бъдат описвани като мрачни, капризни, чувствителни, свръхемоционални и т. н. и затова често предпочитат да си премълчат каква зодия са, когато ги попитат. Повечето хора смятат, че Раците нонстоп плачат, мрънкат, страдат, оплакват се, притесняват се и др. Това, разбира се, изобщо не е вярно, но на тях не им се занимава да опровергават всеобщото мнение.

3. Болестта

Напълно обяснимо е защо много хора не назовават своя зодиакален знак – Рак. Почти никой не обича да казва с гордост „Аз съм Рак“. Все пак тази зодия носи името на една от най-зловещите и рядко лечими болести, които човечеството познава!

4. Хората са негативно настроени към Раците

Ако някога сте чели форуми, свързани с астрология, значи знаете, че хората по принцип недолюбват родените под знака на Рака. Не е ясно защо. Вероятно емоционалната същност на Раците им печели тази негативна слава и ги лишава от повече почитатели.

5. Не всички Раци са като Джейми Оливър!

Повечето хора смятат, че родените под знака на Рак, са страхотни кулинари, които обичат да готвят, да чистят, да подреждат и като цяло да се грижат за дома и близките си. Това е голям натиск за тези хора. Те невинаги са толкова ориентирани към домакинстване и грижа за другите. Има личности от този знак (по-често мъже), които не знаят да използват дори микровълнова печка.

6. Представителите на този знак сякаш не могат да бъдат сексапилни!

Хората от зодия Рак са описвани като грижовни личности, които издигат в култ близките и семейството си. Да, това е страхотно и те често са точно такива, но пък никой никога не описва Раците с думи като „горещ“, „секси“, „очарователен“, „провокативен“..., а те биха искали да чуят нещо такова понякога! Най-доброто за Рака, което можете да чуете е, че е „романтичен“.

7. Знакът е пълен с противоречия

Ако сте от зодия Рак, то вие си знаете, че ви смятат за противоречива личност. Повечето ви нови познати, които са наясно със зодиите, след като чуят вашия знак, решават че сте или свръхемоционален, или твърде затворен, или малко обсебващ. Никой няма да ви възприема за независим, иновативен, смел, амбициозен и т. н. Дори и да имате пълен набор от лидерски качества ще ви трябва време, за да се доказвате!

8. Хората ги няма, когато е рожденият ден на Рака

Това е още един недостатък на това да си зодия Рак. Да имаш рожден ден в началото на отпускарския/ваканционен сезон не е много хубаво. Повечето Раци нямат възможност да събират много хора на своите партита за рождените си дни, защото всичките им познати са или заети, или вече са заминали на почивка, или са на вилата и т. н....

9. „Членският клуб“ на другите зодии при Раците го няма

Представителите на останалите 11 зодии сякаш членуват в свой странен клуб. Например, хората от зодия Телец са супер снизходителни към себеподобните си. Тези, родени под знака на Дева обожават да намират прилики помежду си. Стрелците пък обичат да слушат историите за пътешествията на другите Стрелци. Козирозите изпитват респект към личностите от своя знак. Везните често се натъкват на други Везни, с които заедно да търсят хармония и баланс. Близнаците също обичат да са в компанията на други забавни хора от техния знак. Но рядко ще срещнете човек от зодия Рак, който да има желание да се обгражда с други Раци.

10. Най-криворазбраната зодия

Като че ли Ракът е най-неразбраната или по-скоро най-криворазбраната от всички зодии. Хората сякаш пренебрегват лоялността, креативността и чувството за хумор на индивидите от този знак. Именно голямата емоционалност на Раците ги превръща в раздаващи се и чувствени любовници – нещо, за което не се говори често. Освен това те умеят да създават дълбоки отношения с близките си хора и на тях винаги може да се разчита. На всички Раци можем да кажем следното: забравете за негативния имидж на зодията си и се утешете с факта, че когато другите ви подценяват, накрая винаги сте в позицията на печеливш. Вие винаги ще успявате да изненадате приятно човека отсреща, надминавайки всичките му очаквания!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Не си правете Подигравки със зодия Рак Много грозна статия пишете
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
БЗБРОЙ ОБИДИ И ПОТЪПКВАНЕ НА ЗОДИЯТА Чак пък най долния и измислен знак Кой си прави гавра с този Свтъл зодиакален знак Пълен гадняр а не астролог Безгръбначен
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар