IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-важният любовен съвет за вашия зодиакален знак

16 юни 2021 17 30

Добре е да го имате предвид!

Istock

Ако трябва да се вслушате в един-единствен съвет, по отношение на любовните връзки в името на успеха ви в тях, то не е зле да обърнете внимание на астрологията и по-точно на зодиакалния си знак.
Независимо дали сме необвързани или сме женени/омъжени от 25 години, всички ние си имаме своите неразрешени проблеми в романтичен план. Дори и да се смятате за перфектни в това отношение, този важен съвет пак няма да ви бъде излишен.

А ето и кой е най-основният съвет по отношение на любовния ви живот, базирано на вашата зодия:

Овен: Не вдигайте скандали за щяло и нещяло!

Овните често влизат в излишни спорове с половинката си, които пък прерастват в бурни скандали. Те обичат да спорят с любимия човек „за спорта“ и не могат да разберат, че не всяко несъгласие с тяхната позиция трябва да стига до мащабна караница. Ако Овенът се научи да се кара с партньора си само в краен случай, той ще е печелившият винаги.

Телец: Оставете половинката си да диша!

Влюбеният Телец винаги показва на половинката си колко много я обича по най-различни мили начини. Но внимавайте да не нарушите баланса между сладки, романтични жестове и задушаващо, обсебващо внимание. Не забравяйте да давате пространство на партньора си, дори и той да ви липсва. Така ще го задържите по-успешно!

Близнаци: Не забравяйте собствените си хобита и интереси!

Близнаците лесно могат да загубят своята идентичност, когато са във връзка. Те са склонни да се увлекат по хобитата и интересите на своя партньор и напълно да забравят за своите собствени. Така в началото на всяка своя връзка те са много интересни и одухотворени и имат много какво да кажат, но в даден момент, сякаш се изчерпват...

Рак: Доверете се на своя партньор!

Хората от зодия Рак жадуват за сигурност във всичко, което правят, включително и в романтичните си дела. Но те трябва да се научат да се доверяват на своя партньор и да гледат на връзката си по-спокойно. Да, този човек ще е до вас и ще получите неговата любов такава, каквато я искате – не се съмнявайте! Просто трябва да му се доверите!

Лъв: Гледайте да не засенчвате половинката си!

Ако сте от гордата зодия Лъв, то вие сте главният изпълнителен директор на собствения си живот. И все пак, в една връзка, трябва от време на време да можете да свирите и втора цигулка, особено на своя прекрасен партньор. Половинката ви трябва да знае, че вие виждате нейния блясък така, както тя вижда вашия.

Дева: Приемете партньора си с недостатъците му!

Девите са известни с това, че са критични към себе си, но често са най-трудни за партньорите си. Ако искате половинката ви да разбере колко много я обичате, научете се да приемате нейните недостатъци. Спрете да ѝ правите излишни забележки и да следите действията ѝ „под лупа“.

Везни: Отстоявайте себе си!

Не позволявайте на вашата нужда да бъдете харесвани от всички, да заличи от съзнанието ви вашите истински желания и мечти. Ако сте в настроение да си поръчате пица за вечеря, не казвайте на партньора си: „Мога да сготвя пиле“. Половинката ви няма да ви обича по-малко, ако веднъж ѝ наложите мнението си!

Скорпион: Забравете за обидите!

Хората от зодия Скорпион са много злопаметни и имат склонността да си връщат. Но ако сте от този знак и искате да имате успешна, дългосрочна връзка, трябва да внимавате с хапливите, злостни и груби коментари към половинката си. Дори да сте ѝ ядосани, „прехапете“ езика си и внимавайте да не я обидите трайно!

Стрелец: Някои неща трябва да се премълчават!

Стрелците са много честни по натура, но понякога са твърде прями и изказват дори и най-суровите си мнения. Да бъдеш правдив е ключово за всяко добро партньорство, но е важно не само какво казваш, но и как точно го казваш. Понякога е по-разумно човек да премълчи някои неща в името на едно по-светло бъдеще с половинката!

Козирог: Отпуснете се!

Козирозите приемат сериозно ангажимента, който върви с една връзка..., ама твърде сериозно. Понякога те влагат огромни усилия и имат доста високи очаквания от своите романтични взаимоотношения. По-добре се насладете на чистата радост от любовта си, вместо да се притеснявате за неща като например това дали сте по-млада/по-възрастна от партньора си. Позволете си да оглупеете от любов!

Водолей: „Отпушете“ ушите си за чуждата гледна точка!

Вие сте знакът гений, Водолей! И все пак и вие си имате своите кусури, когато става въпрос за любов и взаимоотношения. Например, винаги смятате, че сте прави за нещо. В любовта обаче трябва да сте отворени към гледната точка на партньора си. В крайна сметка, може да се окаже, че и вашата половинка е гений, нали?

Риби: Не се правете на герой!

Рибите могат да бъдат малко саможертвени, за хората, които обичат. Но може да изненадате себе си (и със сигурност партньора си), ако от време на време изказвате недоволството си по-ясно, вместо да го премълчавате. Не може винаги да сте съгласни с половинката! Успешните връзки са двустранни и се базират на даване и получаване, а не само на даване!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари