IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво тайно си мислят за вас приятелите ви?

10 юни 2021 17 30

Вашите приятели ви обичат, но все пак не ви казват всичко

Istock

Да мислиш, че приятелите ти ти споделят всичко, е доста наивно. Най-близките хора от приятелския ви кръг със сигурност ви обичат, но вие не сте перфектни и те го знаят, но вероятно не ви го казват. Има неща, които тези хора си мислят за вас, но не смеят да ви ги споделят, за да не ви засегнат.

Така че, ако имате сили да прочетете, ето какво вероятно си мислят за вас вашите приятели, въз основа на вашия зодиакален знак:

Овен – „Понякога си много напрягащ!“

Приятелите на Овена обичат да бъдат около него, защото той е темпераментен, енергичен, уверен и смел. Той зарежда и освежава хората около себе си, но от друга страна малко ги напряга. Някои негови приятели със сигурност се уморяват от неговата спонтанност, от неговите изисквания, от неговото темпо. Освен това с човек Овен не може да се спори, но няма и как да му го кажеш, нали?

Телец – „Ти си егоист, който се интересува само от собственото си удоволствие!“

Телците обичат спокойствието, лукса, хубавата храна и изисканата обстановка, така че времето прекарано с тях, обикновено винаги е приятно и релаксиращо. Когато си почиват или се забавляват в компанията на приятели, те обаче не желаят да говорят, нито пък да слушат за работа, проблеми и ангажименти (особено пък за чуждите). Телецът буквално може да обвини свой приятел, че му разваля хармонията и настроението, ако му говори за професионалния си живот по време на почивка.

Близнаци – „Понякога не си много лоялен приятел!“

Ако представител на зодия Близнаци се озове в препълнена зала/място с нито един познат човек, скоро ще има много нови събеседници, разбира се. Хората от този знак са много комуникативни и обикновено са душата на компанията. Лошото е, че докато си създават новите контакти, те буквално забравят за своите приятели, с които иначе са отишли на партито/конференцията/събитието и т. н. Те тотално изключват с кого точно са излезли и кой е бил техният спътник. Това понякога може да бъде доста обидно за приятелите им. На всичкото отгоре Близнаците може и да си тръгнат от купона и да изоставят човека, с когото са отишли, без дори да му се обадят!

Рак – „Все си депресиран за нещо!“

Хората от този знак обикновено са отзивчиви, мили и любезни. Те карат приятелите си да се чувстват изключително обичани и обгрижвани. Проблемът им е, че често са тъжни и мрачни без причина. Понякога излишно натоварват близките си със своите негативни, потискащи мисли и им действат като енергиен вампир. Те винаги виждат чашата наполовина празна и дори и техен приятел да се опита да им повдигне настроението, те ще намерят начин да го „убият“ отново с мрънкане и оплакване. Ако някой каже на Рака „Виж колко е хубаво и слънчево времето навън“, той ще отговори: „Това е заради глобалното затопляне!“

Лъв – „Стига си се хвалил! Стига с тази суета!“

Повечето приятели на човек Лъв са свикнали да живеят в неговата сянка. Те знаят, че дръзнат ли да му отнемат главната роля и светлината на прожекторите, той ще се ядоса и ще се затвори в себе си. Хората от този суетен знак стават доста намусени и дори пасивно-агресивни, когато не са център на внимание в своя приятелски кръг. Те могат да се забавляват много, но само и единствено, ако им е дадено поле за изява, в което ще намерят начин да изтъкнат всичките си активи. Лъвът просто обожава да получава внимание, а ако по някаква причина остане незабелязан или недооценен, той става заядлив и груб.

Дева – „Понякога прекаляваш с тази твоя педантичност!“

Представителите на зодия Дева са готови да помогнат на своите приятели в организацията и планирането на всичките им събития (лични или професионални). Но точно там е проблемът. Появи ли се Девата на събитието, тя ще иска всичко да мине през контрола ѝ ръцете ѝ – балон тук, панделка там и т. н. Скоро приятелите ѝ ще съжаляват горчиво, че са я поканили да им помага. Девата започва да издава заповеди, да намира кусури, да се вманиачава за всеки един детайл и т. н., докато изнерви максимално домакините с критиките си. В даден момент те просто ще се ядосват и ще им се иска да ѝ кажат: „Хайде стига! Знам как да закрепя свещите върху тортата си!“

Везни – „Никога нямаш собствено мнение и позиция!“

Да, Везните са много приятна компания. Те са кооперативни, приятни и забавни. Но понякога общуването с тях е доста изтощително. Те буквално никога нямат мнение за нещата и все са готови да се съгласят с другите. Ако им кажете, че небето е зелено, Везните ще ви отговорят с „Виж ти, не съм забелязвал досега“, само и само, за да не спорят с вас, което пък ще ви изнерви. Всеки човек понякога иска да участва в дебат, но с Везните не се получава – те се огъват като върба на вятър и променят вижданията си според своя събеседник. Понякога човек иска да разклати Везните, да ги ядоса, да ги извади от равновесие, но това просто е мисия невъзможна!

Скорпион – „Нищо не споделяш! Животът ти е топсекретна информация!“

С човек от зодия Скорпион можеш да водиш наистина дълбоки, смислени, прекрасни разговори. На него можеш да му довериш всичко – информация за себе си, която държиш близо до сърцето си – за семейството и историята си, за връзката си, за професионалния си живот и др., ако обаче му зададеш някакъв личен въпрос, той просто няма да ти отговори. Скорпионите са потайни и недоверчиви. Те не споделят много за себе си дори и на най-близките си хора. Те дори се ядосват, когато някой им навлиза в личното пространство и се интересува твърде много от тях. Готови са веднага да сменят темата. В момента, в който се доближите до Скорпиона и се опитате да го опознаете, той се отдръпва с гигантска крачка.

Стрелец – „Поне веднъж ми влез в положението!“

Стрелецът е положителна и окуражаваща личност, която е истински обичана и уважавана от приятелите си. Хората от този знак могат да заличат всичките лоши мисли от главата на своя приятел и с магическа сила да ги превърнат в добри мисли. И все пак, понякога приятелите им се дразнят именно на този техен навик да обезценяват по-тежките житейски ситуации. Когато човек има нужда от рамо, на което да поплаче, той иска да усети съчувствие, а не Стрелецът да му обяснява, че нищо кой знае какво не се е случило. Стрелците сякаш не могат да усетят чуждата болка и да свалят поне за миг розовите си очила.

Козирог – „Стига с тези планове! Бъди малко по-спонтанен!“

И така, Козирозите са наистина перфектни в планирането и обмислянето на всичко. Те са страхотни за работа в екип, защото са отговорни и на тях винаги може да се разчита. Има моменти обаче, в които и при тях нещо „дава на късо“. Те буквално могат да избухнат като атомна бомба, ако някой не се съобрази с тях или ако нещата не вървят по план. Просто не са гъвкави и са напълно неспособни да се приспособят към каквито и да било промени. Понякога се държат като роботи в своя приятелски кръг, а на близките им им се ще да могат да ги препрограмират.

Водолей – „Понякога си голям лицемер!“

Може би именно Водолей е най-интригуващият човек от вашия приятелски кръг. Хората от този знак са наистина толкова естествени, готини и умни... но понякога са твърде странни, отнесени и непредвидими. Те се държат толкова откъснато и неемоционално, че често изглеждат малко неискрени, сякаш мислят нещо, но го задържат в себе си. Възможно е вашият приятел Водолей да прояви лицемерие и да ви похвали за нещо, което всъщност не одобрява у вас. Той ще го направи, за да не нарани чувствата ви, но вие ще се почувствате глупаво, когато разберете за тази негова постъпка. Той пък най-вероятно отдавна ще е забравил за това, защото изобщо не си го е сложил на сърцето...

Риби – „Услугите и помощта ти винаги ми излизат през носа!“

Рибите са страхотни слушатели и никога не осъждат, нито пък критикуват своите приятели. Но понякога те се правят на по-големи приятели, отколкото са всъщност. Демонстрират по-топли чувства, отколкото реално притежават. Те са от вида хора, които ще отложат свое вълнуващо пътуване за уикенда, за да помогнат на свой приятел да се премести в нова квартира, но впоследствие ще очакват нещо в замяна... Просто не правят услуги безкористно. Ако пък не получат нищо в замяна, те ще разкажат на целия свят как са си отменили своя ангажимент, за да ви помогнат, а вие не сте го оценили. Ще се правят на мъченици, докато могат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари