IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които често се влюбват в най-добрия си приятел

8 септември 2021 17 30

Овен и Водолей са едни от знаците, които могат да открият любовта в лицето на приятел

Istock

Когато най-добрият ви приятел се превърне във ваш романтичен партньор, възможността за дълготрайна връзка може да е много по-реална. В края на краищата вие вече познавате половинката си достатъчно добре и сте наясно с нейните добри и лоши черти.
Освен това знаете какви са нейните вкусове, информирани сте за мечтите и целите ѝ, така че вероятността да я разбирате истински, както и тя вас – е много по-голяма.

Въпреки това не всеки човек би могъл да се влюби в най-добрия си приятел. Някои хора не биха рискували да загубят приятелството си с даден човек, превръщайки го в любовна връзка, други пък дори не биха се чувствали комфортно с подобна идея, тъй като тя би им изглеждала твърде странна.
Има личности, които обаче не биха видели проблем в това и те са най-често представители на следните 6 зодии:

Овен

Ако една връзка не е забавна, тогава Овенът не се интересува от нея. Именно затова хората от този знак често се влюбват в свои приятели, които съответстват на тяхната енергия. Личностите, родени под този огнен знак, нерядко се оглеждат в своя „приятелски фонд“, когато си търсят романтични отношения. В крайна сметка най-добрите им приятели вече са неразделна част от живота им, така или иначе. Защо тогава да не предприемат следващата стъпка?

Лъв

Лъвовете са очарователни, но и много придирчиви, когато става въпрос за любов и взаимоотношения. Това означава, че те трудно допускат нови хора близо до сърцето си. Ето защо за тях е лесно да превърнат една приятелска връзка в любовна, защото даденият човек (техен приятел) вече е спечелил възхищението, симпатиите и доверието им. Лъвът е склонен да си избере романтичен партньор, който вече му е демонстрирал своята лоялност. Ето защо, за хората от този знак, границата между приятел и партньор е доста тънка.

Стрелец

Стрелецът е един от най-социалните знаци в зодиака, така че той има нужда да бъде с партньор, който да се движи (или да работи) в същите социални кръгове като него самия. Освен това Стрелецът най-често си търси половинка, която да излъчва същия вид енергия като него самия. Именно затова най-добрият партньор за Стрелеца е някой, който също като него си пада по купоните, новите запознанства и пътешествията. Няма човек, който да се справи по-умело с жаждата за вълнения на Стрелеца от неговия най-добър приятел, а ако пък е от противоположния пол, още по-добре!

Близнаци

Близнаците са склонни да бъдат бъбриви. Поради тази причина те усещат, че си струва да бъдат във връзка с човек, който обича да си говори с тях и с когото имат много интересни теми за разговор. Най-често такъв човек е личност от приятелския кръг на човека Близнаци. Именно затова хората от този знак са отворени за намиране на романтичен партньор, който да е и техен приятел преди всичко. Така този човек ще се вписва перфектно в живота на Близнаците.

Водолей

Приятелски настроеният и общителен знак често е заобиколен от ценни приятели и познати, което означава, че той почти винаги среща в този свой социален кръг и любовта. Една от най-важните характеристики, които бъдещият партньор на Водолея трябва да притежава, е да бъде интелигентен и остроумен. Хората от този знак имат нужда от романтична половинка, с която да водят дебати по различни значими и не чак толкова значими теми. Освен това Водолеите не харесват обидчиви и/или нацупени натури, а в приятелския им кръг няма такива.

Скорпион

Скорпионът не обича претенциите и лъжите. За да се влюби в даден човек, този човек трябва да се държи напълно естествено, а не да се преструва на такъв, какъвто не е. Най-нормално в обкръжението на напрегнатия Скорпион се държат хората от неговия приятелски кръг – те не се опитват да го заблудят. Затова Скорпионът много често намира любовта именно с човек, който му е бил приятел от дълго време. Скорпионът не се доверява лесно на непознати, движи се в познати кръгове и държи на лоялността – други причини, които могат да го тласнат във връзка с приятел/приятелка. В крайна сметка този човек вече се е доказал като надежден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари