IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три зодии, които умеят да се надсмиват над себе си

31 август 2021 17 30

Представителите на тези знаци владеят самоиронията

Istock

Имаме само един живот и не бива да го приемаме твърде сериозно! Въпреки че някои хора изглежда забравят за това и страдат твърде тежко от последиците от своите грешки. Но хубавото е, че не всеки човек е толкова строг и критичен към себе си. Има хора, които умеят да се шегуват с недостатъците си и да се надсмиват на себе си. Нека да разгледаме и кои са зодиите, които винаги са готови да проявят самоирония:

 

Стрелец

 

Няма представител на друг знак, който да е винаги готов да погледне на света от по-светлата му страна, независимо от обстоятелствата, както би направил представителят на зодия Стрелец. Хората от този знак могат да се пошегуват и с най-голямото си нещастие, повтаряйки си непрекъснато, че „всяко зло е за добро“. Стрелците умеят да се надсмиват над собствените си дързости, на недостатъците си и на злощастните си решения. Те притежават такъв силен и насърчителен дух, че често хората от другите зодии се обръщат към тях, когато се чувстват потиснати. Стрелците умеят да развеселяват хората около себе си и да разведряват дори и най-негативната обстановка.

 

Водолей

 

Хората, родени под знака на Водолей, имат много уникален начин на мислене и обикновено животът им е нестандартен. Те всъщност не се интересуват какво мислят другите за тях, поради което често се смеят на собствените си гафове. Всъщност Водолеят дори може да се направи на глупак публично, само и само да се изтръгне от досадната рутина. Водолеят е роден, за да разчупи формата и статуквото и няма да има нищо против да плати дори и да е с цената на самоиронията.

 

Близнаци

 

Близнаците са клоунът на зодиака. Техният игрив и красноречив дух ги прави изключително забавни, особено когато става въпрос за надсмиване над лоши обстоятелствата. Хората от този знак обичат да си прекарват добре времето и да карат другите около тях да се смеят на техните остроумни шеги и закачки. Следователно Близнаците могат да прекарт часове, разказвайки забавни истории от личния си живот, дори някои от тези истории да ги показват в не дотам добра светлина. Представителите на този знак обикновено са оперирани от чувството срам.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари