IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прощавам ти! 5 зодии, които вярват във втория шанс

10 декември 2021 17 30

И са готови да го дадат

Istock

Istock

Без значение дали сте се скарали лошо със своята романтична половинка или сте завихрили тежък спор със свой роднина или приятел, въпросът е все пак накрая да си останете в добри отношения с въпросния човек, на когото държите, нали? Дори да сте изгубили доверието на този човек поради някаква причина, би било добре, ако той/тя е готов да ви даде нов шанс, минимум в името на доброто старо време. Както има хора, които може никога да не ви простят, така има и такива, които ще преосмислят всичко, което е довело до разрива в отношенията ви и в крайна сметка да решат да ви дадат втори шанс. Според астрологията има няколко знака, които имат по-опрощаваща природа, в сравнение с другите. А ето и кои са те:

Овен

Изненадани ли сте да разберете, че избухливият Овен може да прощава и всъщност никак не е злопаметен. Да, Овните са темпераментни, докачливи и сприхави. Те се дразнят от най-малката грешка от страна на друг човек, не са в състояние да приемат критика, нито пък са фенове на саркастичните забележки по техен адрес. И все пак, макар да изглеждат леко груби по природа, всъщност те имат нежно сърце. Те винаги са готови да простят на човека, когото обичат и да му дадат не само втори, но и трети шанс, ако се налага.

Рак

Да, Ракът ще ви даде втори шанс, но има едно условие – трябва все още да ви обича и да го е грижа за вас. Хората от този знак стават свръхпредпазливи и подозрителни към личностите, които са ги предали веднъж. Въпреки това, те са склонни да дадат нов шанс на тези отношения, но само ако все още съществува обич и/или привличане. Но си имайте едно наум – въпреки че Ракът ще ви прости и ще ви даде втори шанс, той никога няма да забрави огорчението и ще ви натяква грешката винаги, когато има възможност, използвайки я за свой коз.

Везни

Добросърдечните Везни очевидно са склонни да прощават всичко, но и при тях нещата не са абсолютни. Да, те ще ви дадат втори шанс в името на запазването на мира и хармонията, но може и никога повече да не повярват отново във вас (особено по горещата тема, която е била в основата на конфликта ви). Въпреки че Везните няма никога да ви го натякват, те все пак може и да се страхуват да ви се доверят отново. Понякога Везните може дори да обвиняват себе си за скандала, който се е случил между вас. Те ценят честността и ако им кажете искрено, че влошаването на отношенията ви е ваша грешка, те ще ви простят от сърце.

Стрелец

Стрелците са оптимисти по природа и винаги търсят най-доброто в човека срещу себе си. Те се стараят да видят полезното и доброто във всяка една ситуация – дори и в най-негативната. Стрелецът истински вярва в поговорката: „Всяко зло – за добро“. Той смята, че всяко едно предизвикателство в отношенията ви може всъщност да доведе до някаква положителна промяна в бъдеще. Тоест, Стрелецът категорично ще ви даде нов шанс някога, дори и в момента да е изключително разстроен от кавгата ви. Просто трябва да изчакате да му мине гневът и той ще ви прости, вярвайки че така ще помогне и на двама ви да израствате вътрешно.

Риби

Рибите са дълбоко мислещи, чувствителни и много сериозни хора, които анализират всички събития в живота си из основи. Именно затова те са готови да дадат втори шанс, но само когато са сигурни, че си заслужава. Рибите са доверчиви по природа, но осъзнават тази своя слабост и се опитват да не проявяват чак „сляпо“ доверие. Когато връзката им с даден човек е силна, значима и изпълнена с емоции, те са готови да простят и най-лошото, но само веднъж. Ако този човек започне да подвежда Рибите отново и отново, те ще сложат точка на тези токсични отношения, защото са мъдри и знаят, че няма смисъл от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )