IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които се плашат от думата „брак“

17 ноември 2021 17 30

Представителите на тези знаци най-рядко стигат до олтара

Istock

Istock

Бракът е най-свещен и чист, когато двама души наистина се ценят и обичат и когато имат един и същи поглед върху живота. Ясно е, че нещата няма да останат същите след сватбата, тъй като много житейски подробности ще се променят, но това не трябва да ви притеснява...

И все пак има хора, чийто сърдечен ритъм буквално спира, когато чуят думата „брак“. Тези личности обикновено са твърде уплашени от законното обвързване, тъй като смятат, че то ще съсипе живота им, ще сложи край на свободата им и те никога повече няма да усетят какво е забавление. Има няколко зодиакални знака, за които страхът от сключването на брак е доста по-характерен в сравнение с други. Ето и кои са те:

Овен: 21 март – 19 април

Представителите на този знак обичат да създават правилата, а не да им се подчиняват. Човекът Овен винаги гледа да си проправя собствени насоки, а не да се съобразява със статуквото. Той има своя собствена вяра и принципи, които не желае да променя заради другите. Трудно ще ви бъде да накарате един Овен да сключи брак, ако той не вярва в брачната институция. Овенът не обича ангажиментите от вида „до живот“, защото не е сигурен в себе си, дали ще може да ги спази. Хората от този знак не са много склонни и на компромиси, така че ако не искат да се оженят/омъжат, трудно ще успеете да ги разубедите.

Близнаци: 21 май – 20 юни

Близнаците са изключително уверени, очарователни и невероятни комуникатори. Те могат да проведат важна и ангажираща дискусия, но по отношение на дълготрайните връзки и брака, те като цяло са склонни бързо да променят темата. Близнаците са готини и забавни, но далеч не са най-стабилната и отдадена зодия. Те са активни и ентусиазирани в романтичната си връзка, докато тя е забавна и изпълнена с позитивна енергия. В момента, в който нещата в отношенията станат по-трудни, предизвикателни и/или тежки, те сякаш губят своето усещане за ангажимент. Те няма да могат да ви обещаят, че ще бъдат с вас „докато смъртта ви раздели“ – не искайте това от тях.

Стрелец: 22 ноември – 21 декември

Стрелецът си пада повече по мимолетните връзки. Не че не е способен и на сериозни и дълги романтични взаимоотношения, но просто никога не гледа на тях като на обещание и/или посвещение за цял живот. Именно за това темата за брак му е чужда. Обикновено Стрелецът живее за момента и цени и инвестира времето си само с хора, които не го притискат и не отнемат от свободата му. Той цени възможността да живее дълго и щастливо с любимия човек, но юридическият ангажимент, какъвто е законният брак, му прилича повече на капан. Така че Стрелецът се опитва да избягва темата „брак“, поне докато може.

Водолей: 20 януари – 18 февруари

Хората от зодия Водолей най-бързо се вцепеняват, когато чуят думата „брак“. По принцип те умеят да създават дълбока и емоционална връзка със своя партньор, но идеята за сватба и законни отношения определено им създава неудобство. Нещо повече, те започват да се чувстват зле само като си помислят за това! За човека Водолей романтичната връзка може да бъде дълга, щастлива и смислена, но тя трябва да следва неговите правила и разбирания. Това е и причината Водолеят да си търси открит и свободомислещ партньор, който да уважава и да понася добре неговите разбирания за брака.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари