IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 зодии, които биха съблазнили шефа си, за тласък в кариерата

28 юни 2022 17 30

Хората от тези знаци често забравят за работната етика...

Istock

Istock

Прието е да се вярва, че ако си работлив, етичен, почтен и отдаден на работата си човек, това ще те изведе напред в кариерата, но уви, някои хора вярват в по-бързия и сенчест начин за изкачване по корпоративната стълбица. Има хора, които предпочитат да използват хитростта и други свои активи, за да изместят колегите си и да напреднат по-бързо от тях във фирмата, в която работят. Някои от тези хора решават, че най-добрият и сигурен начин за тласък в кариерата им е като съблазнят шефа си.

Вижте хората от кои 4 зодиакални знака имат тази склонност най-много:

Скорпион

Скорпионите са свръхамбициозни, така че за тях съблазняването на шефа е коз или ход, който не би ги притеснил, стига да води към върха. Някои от Скорпионите вярват, че дори да имат постоянна половинка или съпруг, тя/той ще им прости изневярата с шефа им, стига да е за общото благо на семейството и да води до по-високи доходи. Освен това Скорпионите нямат скрупули, когато са водени от страст към нещо, дори тази страст да е към издигане в йерархията и по-добър социален статус. Те буквално са готови да направят всичко в името на тази цел.

Лъв

Лъвовете имат особени възгледи за брака и дългосрочните връзки. Те гледат на себе си като на човек, който трябва да издържа семейството и да бъде над своя партньор като позиция. Те са щастливи, когато могат да осигурят охолен живот на своята половинка. Лошото в случая е, че те няма да се спрат, ако усетят нужда да съблазнят шефа си, за да се издигнат в службата. Дори това, че началникът ги намира за привлекателни може да погали егото им. А за необвързаните Лъвове свалката с шефа, често е добре обмислен улов, който винаги води до успех в кариерата.

Козирог

Козирозите са хората, които мразят магарешкия труд, но често се нагърбват с него, тъй като са много отговорни и работливи. Именно затова те биха използвали възможността за по-бърз растеж в службата, дори това да минава през обятията и леглото на шефа. Много често връзката на Козирога с началника му, която започва като тайна афера, в крайна сметка прераства в нещо повече и по-сериозно. В даден момент дори може да се окаже, че Козирогът е започнал да дърпа конците във фирмата, а след време дори може да заеме поста на половинката си или минимум да му стане съдружник.

Стрелец

Хората, родени под тази зодия, са склонни да изграждат честни и лоялни отношения в личния си живот. В професионален план обаче те не страдат от никакви скрупули. Дори да са изключително добри в работата си, те биха си създали още малко предпоставки за бързо издигане в службата чрез връзка със силните на деня, а именно с настоящия им или с прекия им началник. Стрелците действат със замах, което значи, че те няма да се крият, ако съблазнят шефа, а буквално ще разкажат на всички за връзката и ще очакват тя да бъде приета добре и дори да им донесе известно уважение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари