IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 грешки, които хората от зодия Лъв допускат във връзките си

22 юли 2022 17 30

Вижте как да ги избегнете

Istock

Istock

Астролозите казват, че хората от зодия имат усет към драмата и са прави. Разбира се, всеки зодиакален знак допуска грешки във взаимоотношенията си, но представителите на тази огнена зодия, често реагират малко по-бурно, отколкото трябва. Лъвовете (родените между 23 юли и 22 август) са щедри, лоялни и нежни към хората, които обичат, но и те допускат някои грешки, които би било хубаво да избягват, ако искат романтичния им живот да е по-лесен.

А ето и кои са 7-те най-често срещани грешки във връзките, които личностите от този знак правят:

1. Винаги имат нужда да постигнат своето

Тъй като са единственият зодиакален знак, управляван от слънцето, не можем да виним Лъвовете, че понякога се чувстват сякаш светът се върти около тях - но това качество може да им създаде проблем в любовта. Взаимоотношенията изискват компромиси, така че Лъвовете трябва да са готови да бъдат гъвкави по отношение на това, което искат, и от време на време да се съгласяват с плановете на партньора си.

2. Твърде чувствителни са към критика


Лъвовете са доста открити и нямат проблем да отправят някои хапливи забележки към любимите си хора. Въпреки това, те самите са изненадващо чувствителни, ако някой се опита да ги критикува на свой ред. Тогава те заемат супер отбранителна позиция, за да бранят своя образ и его. Лъвовете се обиждат твърде лесно и дори конструктивната критика по техен адрес им е омразна, а би трябвало да се опитат да надмогнат тази своя черта.

3. Реагират свръх драматично


Усетът на Лъва към драмата е това, което го прави суперзвездата на зодиака – той обича да е шумен, да се вижда отдалеч, да преувеличава. Но когато той смеси вкуса си към театралност с емоциите си, нещата стигат до истинска драма в отношенията, което не е добре. Ако сте Лъв, внимавайте да не прекалявате с емоционалните си излияния (крясъци, сълзи и т.н.), защото може да нараните някого, когото обичате.

4. Нуждаят се от много внимание


Чували ли сте някога за синдрома на единственото дете? Повечето Лъвове са склонни да имат лек до умерен случай на този синдром, дори да са родени в многодетно семейство. Лъвовете обичат другите да се интересуват от тях, обичат да говорят само за себе си и стават нетърпеливи, когато е ред на някой друг да сподели за своя живот и преживявания. Те трябва да се научат да изслушват по-добре партньора си.

5. Ревниви са


Лъвът е невероятно любящ и щедър към партньора си. Но тази дълбока страст, която изпитва към своя любим човек, може също да го направи твърде ревнив и обсебващ в отношенията. Лъвовете искат да имат свобода в отношенята си, но самите те не дават такава на половинката си, което е тяхна основна грешка.

6. Пренебрегват половинката си заради работата си


Знакът Лъв е свързан с петия дом на зодиака, който управлява проектите и творчество. В началото на връзката си романтичните Лъвове не искат нищо да застава между тях и половинката им, независимо дали това е хоби или кариера. С течение на времето обаче, те започнат да пренебрегват партньора си, заради работата и страничните си интереси.

7. Искат любов като по филмите
 

Лъвът обича удоволствието, романтиката, флирта и забавленията. Но това го кара да има твърде завишени очаквания и представи за любовта. За него може да бъде разочароващо, когато фазата на медения месец на връзката приключи. Ето защо той трябва да намери начини да запази искрата във връзката жива, като например да планира изненадващи изненади или да опитва нови неща в спалнята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Аз съм зодия лъв с асцендент лъв. Чудя се как най-безболезнено да кажа на приятеля си че го напускам. Пропуснали сте че мразим да ни се бъркат. Баща му ме побърква. Една година ме искаше сега втората ме обижда била съм глезла, не трябвало да имам очаквания, аз съм на гости. И мразя да ми изневеряват. Ние даваме 200% и о чакваме поне 110% да получим. Ако не я получаваме или ако приятеля ми пише с *** във фейса за да ме дразни, аз предпочитам да му натри внос си да скъсам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 1 година )
nikoga ne se namesvi tam deto ne tie rabota i ste e perfekto vinagi gledai sebe si da ne te valnuva drugii
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар