IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които се оплакват от половинката си на родители и приятели

22 септември 2022 19 30

Вместо да се опитат да разрешат проблемите си с партньора насаме

Istock

Istock

Когато става въпрос за брак, повечето двойки осъзнават, че думите „Благодаря, моля и извинявай“ стават много по-важни от „Обичам те“, поне в ежедневието. В крайна сметка отношението към партньора ви с любов, съпричастност и състрадание е от решаващо значение за успешния ви семеен живот. И все пак има някои зодии, на които им отнема повече време от други, за да схванат тази концепция.

 

Вижте кои знаци са склонни да се оплакват най-много от съпруга си на своите родители и приятели:
 

Овен


Хората от зодия Овен много често разчитат на членовете на семейството си (родители, братя и сестри), да разрешат брачните им конфликти. Това е особено вярно, когато страстта си е отишла, а двойката е налегната от битови проблеми. В този случай Овенът смята, че може на воля да се оплаква от своя партньор на родителите си, което пък още повече влошава нещата в семейния му живот. Този подход никак не е конструктивен, тъй като съпругът скоро започва да се възмущава от партньора си, заради това че обсъжда семейните им дразги с роднините си. Така пропастта между съпрузите става още по-голяма и непреодолима.
 

Риби

Рибите се гордеят с това, че са чувствителни души, но в същото време те имат изключително непостоянно емоционално поведение. Това може би е причината, поради която те не могат да приемат за своя, нито една грешка, която е допусната в брака им. Те са склонни да обвиняват съпруга си за всички проблеми в отношенията им, като го обсъждат зад гърба му с родителите и роднините си. В дългосрочен план това причинява непреодолими различия в двойката и често води до сигурни раздели. Представителите на зодия Риби е добре да разберат, че трябва да наменярт правилния начин да комуникират с партньора си и заедно да разрешават проблемите си, без да намесват близките си.

 

Лъв

Като зодия, която има огромно его и държи гордостта си като ценен атрибут, Лъвът не се прекланя лесно пред никого. Вместо да видят собствените си грешки, хората от този знак избират да обвиняват за всички несгоди съпруга или съпругата си и да се жалват от тях на родители и приятели. Може би именно за представителите на този знак е важно да се опитат да ходят на брачни консултация или терапия за двойки, за да научат по-здравословен начин да разрешават проблемите си в собственото си семейство, без да намесват роднините си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари