IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се насладим на секса, дори когато сме уморени?

5 април 2017 15 00

Няколко ценни съвета

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Точно както винаги е останало място за десерт, дори и да сме преяли, никога не сме прекалено уморени за секс. За него се намира желание, дори и всеки мускул в тялото ни да отказва да се движи.

В действителност, сексът може да ни отпусне след напрегнатия ден, така че напълно си заслужава да положим усилия, ако се чувстваме изтощени или ни мързи. Как можем да се насладим на секса, дори и да сме много уморени?

Отпускаща вана

Умореното тяло може да се успокои, когато се потопим заедно в топлата вода. Не трябва да си спестяваме закачки и заиграване. Отпускащата топла вода и допирът на телата ще доведат до правилното продължение.

Масажът

Друг идеален метод за успокояване след напрегнатия ден е масажът. След като се отпуснем, може да продължим с малко по-различен масаж, водещ до щастлив завършек.

Гушкане

Ако се чудим по какъв начин да инициираме секс с уморения си партньор, може да започнем да се гушкаме в него. През това време следва да галим косата му и да целуваме ръцете, врата и задната част на ушите.

Това трябва да правим бавно, тъй като целта ни е да се отпуснем, а не да се стигне до напрегнат секс.

Да изберем правилните пози

Силно препоръчително е да се насочим към пози, които не изискват твърде много усилия. Ако позата не е физически предизвикателна, сме склонни в много по-голяма степен да ѝ се насладим.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари