Кой не е преживявал период на суша в секса? На някои им се случва, дори и когато си имат партньор или са женени. И ако си мислите, че само мъжете изпадат в отчаяна нужда от секс, определено грешите. Това се случва и с жените.

Дори и да не искате да го признаете, случват се някои промени, когато сексът е недостатъчен. Ето някои от сигурните признаци.

Винаги сте в лошо настроение

Раздразнителни сте – сякаш всичко наоколо е срещу вас, ядосвате се прекалено лесно. Чувствате, че не можете да намерите начин да се измъкнете от отчаянието си. Липсата на секс често причинява промени в настроението.

Улавяте се, че често си мислите за секс

Продължавате да имате сексуални фантазии и списъкът им се увеличава, без те да се реализират.

Все по-често се случва да бъдете привлечени сексуално от някого

Още по темата

Лек флирт с добре изглеждащ колега или приятел, който се доближава за прегръдка, могат да накарат коленете ви да омекнат.

Малкият пакет с презервативи все още лежи в чекмеджето

Купили сте го, защото искате да бъдете подготвени, просто за всеки случай. Но тогава дори не сте осъзнавали кога пакетът се е преместил от портфейла в чекмеджето и си е останал там все така недокоснат.

Когато все пак се случи, боли

Сексът след дълъг период на суша, може да причини дискомфорт. Подобно на мускулната треска, продължителната липса на тренировки в леглото може да доведе до болка в мускулите.