IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да зарадвате партньора си в зависимост от зодията му?

7 юни 2019 14 50

Каква изненада да направите на своята половинка

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Едно от най-трудните неща във всяка връзка е да накараш човека до теб да се чувства щастлив. Под романтика всеки разбира нещо различно. Дали ще бъде изненадващ подарък, или просто ще направите нещо мило като вечеря вкъщи или кино, трябва да сте наясно с предпочитанията на човека отсреща. Ако се чудите какво да направите за половинката си, тяхната зодия може да ви помогне. Често тя се оказва ключова не само за характера на човек, но и за това какво предпочитат и какво харесват.

Макар да не е строго определящ, все пак зодиакалният знак е важен и може да се доверите на астрологията за важни решения във връзката ви. Ето няколко съвета за това как да зарадвате половинката си, базирайки се на тяхната зодия.

Пътуване за Овните


Хората от тази зодия обичат пътешествията, но рядко успяват да стигнат до тях заради професионални ангажименти или грижа за семейството. Ако вашият партньор е Овен, то тогава може да потърсите билети за някое красиво място и да го изненадате някоя вечер след дълъг работен ден. Освен това може да планирате цялата ваканция, за да покажете, че наистина познавате половинката си и знаете от какво има нужда, за да се разтовари.

Подарък за Телците


Макар любовта и грижовността да са характерни черти за телците, те се впечатляват най-много от луксозен подарък, който ще покаже вашето признание към тях. Със сигурност не трябва да забравяте да ги обсипвате с любов и внимание всеки ден, но ако искате да ги изненадате една хубава чанта за жените или пък стилен портфейл за мъжете от тази зодия, наистина ще ги накара да се усмихнат.

Малки жестове за Близнаците


За Близнаците в една връзка е важно да има неочаквани неща. Най-големият им страх е, че ще попаднат в кръговрата на ежедневието и скуката ще надделее. Затова, за да ги накарате да се чувстват специални, правете малки жестове постоянно. Планирайте малки изненади, като например може да им залепите малки любовни бележки на хладилника или на огледалото в банята.

Повече внимание за Раците


Раците имат нужда да се чувстват специални и затова не се нуждаят от материални жестове. Най-лесното, което може да направите е, когато сте заедно да забравите за телефона и да се фокусирате единствено и само върху партньора си.

Само комплименти за Лъва


Представителите на тази зодия желаят да бъдат оценявани и това да им се казва по няколко пъти на ден. Направете ги център на вашия свят и не забравяйте да повтаряте колко прекрасни хора са и колко сте щастливи, че точно те са се появили в живота ви.

Дева – малките неща


Девите са маниаци на тема контрол. Те забелязват всичко и се опитват да поправят всеки проблем, който засекат. Но всичкият този перфекционизъм понякога е доста изтощаващ. Затова тук трябва да се намесите вие като партньор и да им отделите цялото си време. Това ще ги накара да се почувстват обичани, а в тяхно лице ще видите благодарност.

Купон за Везните


Хората от тази зодия си падат по шумните партита, особено ако са в тяхна чест. Обичат да са заобиколени от хора, които обичат, с които могат да говорят и да се забавляват. Така че, ако им направите изненада с голяма група хора в някое заведение или пък вкъщи, със сигурност ще бъдете обсипани с цялата любов, на която са способни представителите на този знак.

Романтична вечер за Скорпионите


Страстните Скорпиони се чувстват добре, когато те са инициаторите на повечето действия, които се случват в една връзка. Но като партньор на представител на тази зодия, може да опитате да направите изненада вкъщи. Една романтична вечер само за двама е нещото, от което един Скорпион се нуждае.

Стрелец – оставете ги намира


Стрелците имат нужда от личното си пространство. Колкото и нелепо да звучи, за да накарате партньора ви да се чувства обичан, оставете го да диша сам за определено време. Не забравяйте да насърчавате тяхната самостоятелност и да показвате, че по никакъв начин не се страхувате да бъдете разделени от тях.

Изслушвайте Козирога


Времето е много ценно за Козирозите. Наясно са, че не всичко може да се получи по начина, по който те искат, но най-много ненавиждат хора, които не се фокусират върху задачите си. Затова, ако имате връзка с представител на тази зодия, научете се да ги изслушвате и да показвате заинтересованост към проблемите им.

Водолей – насърчавайте щурите им идеи


Те често смятат, че не могат да се впишат в нормалния свят и това доста ги депресира. Вашата задача като техен партньор е да им покажете, че сте винаги готови за техните щури идеи. Важно е да им осигурите приемствеността, от която те се нуждаят, за да разберат, че все пак и те имат място тук.

Любовно писмо за Рибите


Със сигурност под този знак са събрани най-много романтици от целия свят. За тях и големите, и малките романтични жестове са нещо, което ще ги накара да се чувстват обичани. Едно любовно писмо обаче наистина ще докосне сърцето им и най-вероятно ще го препрочитат всяка вечер преди лягане.

 

Снимки: iStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
nikoga ne 4eta zodiite , 6tom izpitvam iskreni 4uvstva i sum otkrit 4ovek kum liubimia , vsiako vnimanie ot du6a i surce e sukrovi6te . dali 6te e iznenada , ili promiana , ili dokosvane ....nadiavam se da usetia vulnenieto i tupkaneto na surceto
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар