IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 типа хора, които могат да ви изневерят

26 октомври 2019 18 00

Кога мъжете се притесняват, че остаряват?

Istockphoto

Много връзки и семейства биват разбити заради изневярата. Понякога дори един слух, съдържащ погрешна информация, може да причини съмнението у един от партньорите и да стане причина за конфликт.

Когато един човек вече „се е опарил“ заради изневяра, става по-внимателен към избора на новата си половинка и не се доверява лесно. Има и случаи, в които този развой на връзката му пречи да се обвърже, защото се страхува да не му причинят същото разочарование отново.

Според психолозите, някои типове хора са по-склонни към изневяра – било то физическа или емоционална. Ето кои са те и как се държат в обществото:

1. Изневерилите в миналото

Ако се виждате с някого, който е изневерил на бивше гадже, не е изключено да го направи отново. И това много лесно може да стане, ако го „задушавате“ прекалено много с вниманието си. Пълната свобода също не бива да се допусне, защото и тя тласка към чуждото.

Е, има и случаи, в които прелюбодейците са си взели поука от изневярата и не биха искали да повторят същата грешка. За съжаление те са твърде малко.

2. Богати мъже и бедни жени

Много филми показват живота на богатите мъже. Те имат пари, живеят в луксозни къщи и въртят жените на малкия си пръст. Нещата в реалния живот не се различават кой знае колко. Представителите на силния пол, които разполагат с истинско състояние, могат да си позволят да кръшкат и да задоволяват капризите на няколко жени.

изневяра

IStockphoto

От друга страна жените, които постоянно се нуждаят от пари, търсят партньори, които да ги издържат. Следователно, когато намерят някой по-богат, могат да изневерят или да сложат край на връзката.

3. Себелюбивите

Никой не обича самовлюбените хора, които не се интересуват от проблемите на другите. Те са очарователни, умни, грижовни и с тях прекараното време е забавно, но с течение на времето нарцисизмът им пречи на връзката. Този тип мъже и жени приемат отношенията за даденост и не ценят чувствата на партньора. Те могат да ви свалят звезди, но ще ви изневерят веднага щом открият някой друг, от когото имат по-голяма полза.

4. Почитатели на социалните мрежи

Ако попаднете на някого, който прекарва по-голямата си част от свободното време в интернет и социалните мрежи, то имайте едно наум. Такива мъже и жени не спират да си чатят, като може да ви заблуждават, че си пишат с приятели, но истината да е съвсем друга. Безспорен факт е, че толкова активен човек в глобалното пространство не може да бъде достатъчно отдаден на една връзка и я поддържа по-скоро за развлечение.

Личен опит: Съпругът ми ме напусна, но не иска развод

5. Мъже, които трябва да навършат десетилетие

Научно доказано е, че мъжете на 29, 39, 49 и нагоре, имат чисто психологически проблем. Наближат ли едно десетилетие, те започват да се притесняват, че остаряват. Тогава изпадат в нещо като криза на възрастта и искат да експериментират с жените. И за да докажат на себе си, че имат младежки дух, решават да изневерят и да повдигнат самочувствието си. Това обаче може да им предизвика още притеснения, ако ударят на камък.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари