IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да поддържате връзка от разстояние?

22 февруари 2020 21 00

Малките изненади разнообразяват ежедневието на другия

Pixabay

Поддържането на една връзка в наши дни въобще не е лесно. Особено ако двама души са на голямо разстояние един от друг, чувствата бързо могат да се изпарят. Въпреки схващането, че тези отношения не са дългосрочни, има начини, с които да се превърнат в такива. Зависи от това какви усилия полагат двете страни.

Понякога мъжът и жената трябва да се разделят за няколко седмици или месеци. Ако между тях съществува изградено доверие, шансът връзката им да не се разпадне скоро, е голям.

Как да запазите живеца в отношенията помежду ви, ако връзката ви е от разстояние?

1. Не флиртувайте

Ако имате доверие на вашата половинка, трябва да се държите така, че да не ѝ давате поводи, заради които да се усъмни в чувствата ви. Когато сте разделени и броите дните, когато отново ще бъдете заедно, си поставите определени рамки на поведение, които да следвате.

Дори и да излизате с компания и някой ви сваля, не се впускайте в излишни флиртове. Тук, освен забежките очи в очи, по-лични чатове с хора, които не са съвсем безразлични към вас, също се водят за изневяра – емоционална.

мъж, компютър,

Pixabay

2. Пишете си по-често

Единственият начин да останете близко до половинката си, която е на хиляди километри от вас, е да си пишете редовно. Вие избирате как ще ви е най-удобно. Има най-различни платформи чрез които да не спирате комуникацията помежду ви.

Опитайте се да пренебрегнете това, че има дистанция. Просто споделяйте нормално както преди. Важното е да се съобразявате с желанието на другия. Ако не ви отговаря веднага, не правете от това проблем, а му влезте в положението.

3. Закачливи съобщения

За да покажете на другия, че си мислите за него постоянно, изпратете му закачлив есемес или съобщение в месинджъра. Ако желаете, може да му/ѝ пишете по интимни неща, с които да разпалите въображението му/ѝ.

смартфон, чатене

IStockphoto

4. Организирайте изненада

Ако има още цял месец до виждането ви, но вие не издържате и не ви стигат видео разговорите, изненадайте половинката със спонтанно посещение. Купете си билети за населеното място, в което живее в най-скоро време. Дори и да отидете само за няколко часа, вашият партньор/партньорка със сигурност ще оцени жеста.

5. Планирайте съвместно пътуване

При много двойки мъжът и жената живеят на различни места, но това не им пречи да се виждат на определен период от време. Планирайте заедно някакво пътуване, с което да опознаете другия повече. Ако все още не сте ходили никъде, то със сигурност ще се отрази положително на връзката ви. При това, може да седнете и да поговорите какво ще правите за в бъдеще. Тези разговори винаги е по-добре да бъдат осъществени на живо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари