IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси дива, че и талантлива! Джей Ло с колекция обувки

19 март 2020 17 30

Певицата в поприще на дизайнер

Снимка: JLo Jennifer Lopez

Снимка: JLo Jennifer Lopez

Дженифър Лопес е една от жените, на които искрено се възхищаваме. Сексапилна латино дива, която освен че има забележителна музикална кариера, успя да пробие в киноиндустрията, а сега се е насочила и към модата.

Джей Ло зарадва почитателите си след като обедини усилия с DSW по създаването на ексклузивна колекция обувки за своята собствена линия JLO Jennifer Lopez.

Създадени специално за сезона пролет-лято 2020, дизайнерските обувки очертават тенденциите, които ще властват над сезона.

Какво ще носим?

Сандали с многобройни каишки и твърдо и задължително – много, много ярки цветове! Очертава се да продължаваме да се наслаждаваме на тенденцията с прозрачни PVC материали, които типично за Дженифър Лопес, са комбинирани с анималистични принтове. Защото на една истинска дива много ѝ отиват мотиви от джунглата.

Разбира се, продължаваме с тенденции, които видяхме и миналата година – многобройни стилни тънки верижки и блестящи инкрустации с метален ефект.

И тук идва най-хубавата част – в рекламната кампания водещо лице е самата певица, която за пореден път ни показва как изглежда супер сексапилната поддържана жена. Визии, напомнящи за секси вариант на костюми и преобладаващи горни части за сметка на долнища, контрастират на мото якетата.

„Модата е израз на това коя съм в момента. Всеки модел обувки в тази колекция е една версия на мен самата“, казва Дженифър Лопес.

Всички кадри можете да видите в нашата галерия, а ние можем да кажем само едно – определено си заслужава!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари