IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Джей Ло и коженият ѝ тоалет

22 април 2020 17 30

Певицата е новото лице на Coach NY

БГНЕС

Пролет е. Дърветата се разлистват, грее слънце, птиците пеят и ни приканват да излезем навън. Въпреки че не можем да го направим, защото си стоим #ОтговорниВкъщи, не ни пречи да помечтаем за момента, в който ще се върнем към нормалния начин на живот. Тогава ще извадим любимите дрехи или ще купим нови. И щом говорим за пазар, няма как да не ви покажем новата фотосесия на Джей Ло, която ни дава идеи за бъдещи покупки.

Певицата излезе за малко от изолация, за да се снима на покрива на сграда в Ню Йорк. Повод за това стана най-новата кампания на американския лейбъл Coach, на която тя стана рекламно лице.

Дженифър Лопес изглежда невероятно в костюм в цвят карамел. Както якето, така и полата, са от агнешка кожа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Coach (@coach) на

На дясното си рамо любимата на Алекс Родригес носи бяла кожена чанта на бранда с флорални мотиви. Тя струва 450 долара и е само част от свежите предложения на бранда за пролет-лято 2020. 

За прическата на звездата се е погрижил фризьорът Крис Епълтън. Медените кичури на дивата почти се сливат с цвета на коженото ѝ яке. Гримът ѝ е дело на Скот Барнс. 

На други кадри Лопес позира облечена със сини кожени дрехи. На снимките се вижда и лъскавият ѝ годежен пръстен с голям изумруд, който струва близо 5 млн. долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Coach (@coach) на

Известната певица и актриса е наета лично от Стюарт Вевърс, креативния директор на Coach, който преди години ѝ дава няколко чанти, с които тя да се снима в клипа към песента „All I Have“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Coach (@coach) на

Само няколко дни след публикуването на снимките с Джей Ло в Instagram, жени от различни краища на Америка питат как да си вземат кокетната чанта с цветя или страхотното кожено яке, което тя носи на гърба си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Coach (@coach) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари