IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради коронавируса: Saint Laurent няма да участва в седмиците на модата

29 април 2020 10 50

От бранда не са съгласни с промените заради пандемията

Pixabay

Saint Laurent няма да участва в седмиците на модата до края на 2020 г. Решението е взето заради „радикалните промени“, въведени заради пандемията.

Новината бе съобщена от художествения директор на бранда Антъни Вакарело. По думите му, модната къща ще намери друг начин, по който да представя колекциите си.

„Сега повече от всякога марката ще води свой собствен ритъм, легитимирайки стойността на времето и свързвайки се с хората в световен мащаб, като се приближи максимално до ежедневието им“, пише в официалното изявление на бранда.

От екипа на Saint Laurent уточняват, че водени от креативността, с която създават всеки един модел, те ще създадат свой график, по който да представят колекциите си.

„Страхотни новини. Модният свят се променя за най-доброто“, пишат почитатели на бранда в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от SAINT LAURENT (@ysl) на

Saint Laurent променя плановете си след като седмиците на мъжката и дамска мода в Париж, които са насрочени за юни и юли, бяха отменени. След това предстои нова през септември, но никой още не знае какво ще се случи дотогава. 
 
Модната индустрия е една от сферите, които търпи огромни загуби заради разпространението на коронавируса по света. Много от къщите започват да преструктурират работата си, за да продадат готовата продукция и да възвърнат поне част от инвестициите, направени до момента. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари