IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 рокли с волани за лято 2020, които да купим онлайн

14 май 2020 15 00

Водеща тенденция ще бъдат роклите с къдри

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

През последните седмици сме носили толкова много домашни дрехи, че бяхме забравили какво имаме в гардероба си.

Сега обаче, когато малко по малко започваме да се връщаме към ежедневната си рутина, интересът към тенденциите за пролет-лято 2020 се повишава.

В крайна сметка, нищо не може да ни вдъхне толкова увереност и самочувствие, колкото красивата рокля.

Температурите се вдигат, а ние поглеждаме към предложенията на модните марки за свежи модели, с които да се сдобием.

Една от хитовите тенденции при роклите този сезон са воланите. Те внасят изключително движение в силуета и най-важното – повишават настроението, което е от особена важност.

Разгледахме детайлно онлайн какво предлагат магазините в България и събрахме на едно място топ 5 рокли с волани, по избор от редакцията.

1. Червеното е моят цвят!

Топлите месеци ни вдъхват много повече смелост по отношение на визиите. Така през пролет-лято 2020 можем смело да заложим на асиметрия, комбинирана с актуалната тенденция за волани. Именно към това ни тласкат и от Mango със своето предложение в огнения цвят. Моделът е перфектен за подчертаване на женствеността на голото рамо и същевременно внася много движение с воланите в асиметрия.

Mango

Снимка: Mango

2. Слънцето в мен

Жълтият цвят винаги е бил сред водещите в палитрата за топлия сезон. Тази година изберете нюанс на горчица и не забравяйте за воланите! От Zara харесахме къса рокля с волани, поставени върху ръкавите. Така хем ще демонстрирате страхотни и визуално издължени крака, хем благодарение на ръкавите няма да отнемете вниманието от горната част.

Zara

Снимка: Zara

3. Асиметрия + много волани

Ако тенденцията за асиметрия ви харесва, но не искате тя да е основният акцент, а воланите, от H&M имат решение за вас. Там харесахме модел, който подобно на червения по-горе поддържа асиметричното рамо, но тенденцията за волани е толкова развита, че цялостната концепция за роклята е чрез натрупване на отделни пластове. Това, че е къса прави роклята още по-желана, особено за вечерно излизане.

HM

Снимка: H&M

4. Хем модерна, хем семпла

За дамите, които обичат да са в крак с тенденциите, но не са големи фенове на дръзките и цветни модели, Rochas предоставят истинска семпла симбиоза. Техният модел е решен в класически черен цвят, а тенденцията за волани е заимствана основно в долната част на А-линейния силует. Ръкавите са по-дълги, също разкрояващи се, което прави този модел перфектен за в офиса!

Rochas

Снимка: LVR

5. Официалната рокля

Лятото е времето, в което се състоят най-много сватби и коктейли на открито. Дали пандемията ще позволи, ще видим с времето, но това не значи, че не трябва да сме подготвени. Официалният модел рокля с волани идва от Alexander McQueen и също като едноименния дизайнер носи в себе си духа на бунтарското. Ярък цвят, много къдри и органза ефекти – със сигурност ще сте център на вниманието където и да се появите.

Alexander-McQueen-1

Снимка: net-a-porter

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари