IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вера Уанг на 71 – като момиченце

29 юни 2020 16 30

Дизайнерката изненада феновете с нови снимки

БГНЕС

Тя е от онези хора, които притежават младежко излъчване. Тя е Вера Уанг, за която възрастта няма никакво значение. Този уикенд известната дизайнерка стана на 71 и за пореден път изненада своите фенове в Instagram. 

Облечена със зелен клин и спортно бюстие, звездата позира, за да покаже, че има фигурата на момиченце. 

„PRIDE Workout“, пише към снимките й в социалната мрежа. С това тя акцентира към маникюра си, който е в цветовете на знамето на транссексуалните хора, които всяка година по това време подготвят голям парад. 

По-късно Уанг сподели видео, в което върви из улиците на Ню Йорк, носейки знамето с цветовете на дъгата в ръцете си. 

Вместо да посрещне рождения си ден с торта, бонбони и други сладки изкушения, Вера показа с друга публикация, че е над нещата, ядейки вредна храна за празника си. На снимката ѝ, споделена от нея, се вижда, че тя е духнала свещите, поставени върху кроасан и хотдог. 

„Рожден ден. Това са няколко от любимите ми неща“, написа шеговито тя. 

„Честит рожден ден на една невероятна жена, която прави света по-добър със своя красив стил и креативност“, ѝ написа нейна последователка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Total ( преди 3 години )
Добър фотошоп, да е жива и здрава момата!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дани ( преди 3 години )
Супер, че е слабичка, но така се е загладила, че чак е смешно. На реалните и снимки в лице си е една обикновенна бабичка на 71г. Стига вече с тези нереалистични образи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар