IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 летни визии от Мелания Тръмп

29 юни 2020 18 00

Първата дама обича по-разкроени рокли и поли

БГНЕС

Тя е висока, красива, с хубава фигура и има безупречен стил. Среща мъжа си не къде да е, а по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Още тогава го впечатлява с визията си. Той ѝ иска телефона, но тя споделя: „Не съм момиче, което ще даде телефонния си номер на всеки“. Е, след някое време размисля и намира неговия, след което двамата започват да излизат заедно. Тя е Мелания Тръмп – бивш модел и настояща първа дама на САЩ, която определено знае как да се грижи за своя имидж. 

„Под нейната красива външност се крие сила на духа, която допълва имиджа на Тръмп. Изглежда, че тя няма да направи същата грешка като Иванка Тръмп и да се противопостави на мъжа си. Нито ще допусне да бъде заменима, като Марла Мейпалс. Един от нейните приятели описа много добре нейното държание: Мелания не пита какво може Доналд да направи за нея, а какво тя може да направи за него“, пише журналистът Тина Браун за третата съпруга на Доналд Тръмп. 

Подобно на много дами в нейното положение, тя държи да работи и участва активно в различни  социални кампании. Освен това не изпуска възможността да придружава съпруга си на официални събития. А за тях се нуждае от дрехи и аксесоари на ниво. 

След като Доналд Тръмп печели изборите в САЩ, неговата жена е изправена пред предизвикателство. Някои от марките, които тя носи, не желаят да я обличат, но въпреки трудностите, тя успява да създаде контакти с представители на други брандове и си партнира с тях през годините. Така обзавежда перфектно гардероба си, заради което е доста критикувана. В един момент, вместо медиите да гледат значимостта на нейната работа като първа дама, те обръщат внимание на космическите цени, които тя дава за своите тоалети. Неслучайно Лари Кинг се шегува, че като малка тя винаги е трябвало да си прави сметка за това какво купува, а сега нещата са различни.  

В много случаи дрехи и аксесоари, носени от Мелания Тръмп, се разпродават „като топъл хляб“ в търговските вериги, при това само няколко часа след появата ѝ пред камерите. 

Само за няколкодневното посещение при английската кралица миналото лято, първата дама смени тоалети на марките Dolce & Gabbana, Burberry, Michael Kors, Hervé Pierre, Dior, Celine и Hermès. Сред тях имаше както няколко официални тоалета за приеми, така и други за чаени партита и разходки из Великобритания. 

Сега, в разгара на лятото, Мелания ни показва как да носим любимите ѝ рокли. Вижте четири нейни визии, които може да копирате за сезона: 

1. Черна рокля на бели точки 

През последните няколко месеца първата дама бе ограничила своите ангажименти. Но за да отдаде почит към ветераните от войната в Корея, тя избра черна разкроена рокля с бели точки. Тя е с дълги ръкави, които тя навива, както и с коланче на кръста. 

Роклята е на марката Rosetta Getty, като в някои магазини може да се намери за под 300 долара. Тя върви идеално с черни очила на Saint Laurent и бели кожени обувки на висок ток на Manolo Blahnik.

2. Рокля елек

Още едно предложения от Мелания Тръмп – рокля елек. Тя е в тъмносин цвят, а дължината ѝ е малко под коляното, като отново е леко разкроена. 

Акцентът на роклята, която е на марката Dior, е в талията, където има тънко коланче. 

Този тип рокля става както за официални, така и за по-непретенциозни поводи. За лятото също са предпочитани вариантите в бяло и червено. 

3. Тренч без ръкави 

Една от роклите, на която да заложите за летния си гардероб, е тренчът без ръкави. В случая Мелания носи модел на Dior в цвят каки, който е с четири джоба – на гърдите и под талията.  

Акцентът е в тъмните копчета на джобовете и коланчето през кръста.  

Роклята е съчетана с високи токчета в животински принт – змийска кожа на различни петна. 

4. Милитъри тренчкот 

Подобна на предната рокля, но с дълги ръкави и без джобове носи първата дама, когато излезе пред Белия Дом, за да засади ново дръвче. 

Тренчкотът, на който се е спряла, е във „войнишко зелено“, което ще е хит в дрехите през това лято. Ръкавите са по-обемни, а коланът – по-широк, без катарама. 

Моделът е дело на дизайнера Виктория Бекъм, на която г-жа Тръмп симпатизира. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари