IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изкупиха аутфит, носен от Кайли Дженър

16 юли 2020 15 00

Той е дело на нигериеца Джедидия Дюиле

БГНЕС

Аутфит на Кайли Дженър, носен от нея на последната ѝ почивка, бе изкупен само за няколко часа. Миналата седмица риалити звездата сподели снимки в Instagram, на които е облечена с къса рокля в кафяво и оранжево, която може да се набира. Кадрите събраха над 14 милиона харесвания и близо 71 000 коментара. 

След като голяма част от милионите потребители на риалити звездата разпознават, че тоалетът й за плаж е на дизайнера Джедидия Дюиле, който е от нигерийски произход, го засипват с поръчки. Мидироклята, струваща 145 паунда, бива изчерпана моментално, което е голям успех за базирания в Лондон бранд „LoudBrand“. 

Въпреки че Кайли не е отбелязала, че носи конкретна марка, много от последователите я поздравиха, че я подкрепя. Някои пък изразиха критика към това, че щом роклята е на тъмнокож дизайнер, неговото име не се споменава. 

„Това, което ме накара да се усмихна тази сутрин беше, че Кайли Дженър носи американска марка дрехи на тъмнокож. Нямам никаква лична връзка с Loudbrand Studios, но наистина е страхотно да видя това:“, коментира жена под една от публикациите на Дженър. 

„Защо въобще ще отказвам да отбелязвам марката и блокирам коментарите ви? Това е напълно невярно. Мисля, че тази марка е невероятна и исках да покажа своята подкрепа и ще продължа да го правя“, написа Дженър по повод критиките към нея. 

След безплатната реклама, направена от Кайли, от LoudBrand благодариха за подкрепата и уточниха, че съвсем скоро нейният аутфит, както и много нови модели, ще бъдат пуснати в продажба. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари