IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дълга плитка – Кайли Дженър я връща на мода

9 юли 2020 12 30

Риалити звездата прибра косата си за басейна

БГНЕС

Тя е млада, красива и има толкова много пари, че може да си позволи да сменя прическите и тоалетите си всеки ден. Освен това е свикнала да живее в лукс и стане ли дума за външния ѝ вид, е доста претенциозна. Тя е Кайли Дженър – риалити звездата, която често диктува стила на хиляди жени по света. 

Преди близо седмица 22-годишната красавица смени цвета на косата си. Тогава тя се похвали, че е избрала бронди – една от тенденциите в колористиката за този сезон. 
Сега, когато Кайли отново си сложи екстеншъни, тя реши да събира тен, като ги прибере грижливо, за да не се съсипят от хлора във водата на басейна. Или пък просто е решила да върне отново на мода една популярна прическа – дългата плитка. 

Заедно със сестра си Кендъл и група приятели, Дженър избяга в планината, където се съблече по бански, отморявайки на шезлонгите на луксозно имение. Освен нестандартния си бански в кафяво-оранжеви тонове, младата майка показа и своята огромна плитка, пусната от лявата страна на главата ѝ. 

„Икона“, „Кралица“, „Толкова красива“, пишат нейните почитатели под снимките. 

Позирайки сред красотите на скалите в планината, Кайли разкрива, че обожава мястото и отмята плитка с ръка. 

С прическата риалити звездата показва, че може да изглеждаме страхотно на басейна само с една обикновена плитка и малко лак. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари