IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит, това ти ли си?

11 август 2020 10 40

„Hello“ – Русия с негови ретро снимки

БГНЕС

Той е богат, красив, известен и може да има до себе си всяка жена, която поиска. От началото на кариерата си досега, печели сърцата на публиката с актьорския си талант, а заради стегнатото си тяло и неповторимия чар, си спечелва определението „вечният секссимвол“. Той вече е на 56 години и не е в разцвета на силите си, но продължава да е един от най-харесваните мъже в Холивуд.

В момента бившият съпруг на Анджелина Джоли е свободен и работи активно по новите си проекти, в които стои зад камерата. И тъй като милиони дами по света искат да го видят в някоя фотосесия, руското издание на „Hello“ им предлага да си „изплакнат очите“ с неговата по-млада версия. Ровейки се из архивите, редакторите откриват корицата на списание „Roling Stone's“, на която е младият и сексапилен Пит. 

„Красивият Брад Пит през обектива на Марк Селигер, Мексико, 1994 г.“, пише към кадрите (разгледайте всичките със стрелката на дясно), които ще накарат много дами да помечтаят за американския актьор. 

Точно в негов стил, на по-голяма част от снимките, холивудската звезда е без горнище, показвайки своите плочки на корема. Но нещо друго прави впечатление – неговите дълги руси коси, които се развяват свободно от вятъра. 

Кадрите показват младият Брад Пит – само на 31 години, играещ футбол с бедните мексикански деца и свирещ на китара. 

„О, тогава съм била на 3 години...“, „Гръцки бог“, „Сега, разбира се, не е същият“, пише последователка в Instagram под публикацията. 

Макар и вече да попада в графата „застаряващи актьори“, Пит все още е сред най-търсените в Холивуд. Сега той е със съвсем различна прическа, има и бръчки по лицето, но все още е чаровният младеж, който познаваме. Затова все още получава предложения за най-различни роли и фотосесии, но много от тях отказва, защото иска да даде път на по-младите. 

„Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това доста ми харесва – каза Брад Пит пред австралийското издание на сп. „Джи Кю“. – Все по-малко работя. Наистина вярвам, че това е за по-младите. Не че няма значими роли на по-възрастни. Просто чувствам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като естествен подбор“, коментира той пред „Daily Mail“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари