IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилни на плажа: 6 начина, по които да си вържете пареото

18 август 2020 12 30

Важни съвети за тази и всяка следваща лятна почивка

Снимка: Pixabay

Прекарването на толкова време на закрито ни накара да мечтаем за плажа и водата още по-силно. Пандемията от коронавирус промени плановете ни и почивката ни на морето или се отложи, или напълно беше отменена. Все пак ни остана възможността да посетим местните плажове, а някои от нас пък успяха да стигнат и до морето. За други ваканцията тепърва предстои.

Независимо дали ще прекарате последните дни на лятото на родното Черноморие, или сте избрали слънчевите курорти в Гърция и Турция, трябва да знаете как да бъдете стилни на плажа. Все пак, не сте тренирали през цялата изолация, за да останете незабелязани от останалите. 

плаж, море,

Снимка: Pixabay

Едно от задължителните неща в куфара на всяка жена е цветното парео. То е тайното ѝ оръжие, което може да се превърне както в пола, така и в минирокля. Пареото е супер универсално и оформянето му става по много различни начини. Предлага се в редица цветни гами и модели, а лекотата на материята е толкова приятна, че ни се иска да прекараме цялата си почивка, облечени по този начин.

Ето най-лесните начини, по които може да вържете пареото си за плажа

Като колан

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Moore (@ashley_moore_) on

Избирането на парео с ресни или мъниста ще добави малко стил дори и към най-обикновения бански. Също така може да заложите на по-ярките цветове, за да добавите малко блясък в стила си за тази или следващата ви ваканция.

Като пола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on

Пареото е идеалното облекло, когато кожата ви е твърде изгоряла от слънцето. Тогава не ви се иска да обличате нещо, което ще ви подразни, а леката материя на този вид дреха идва на помощ в този труден момент. Вържете двата най-къси ъгъла във възел на бедрата си за допълнително покритие. 

Като потник

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B I J A N R O S S (@bijanross) on

Цветните потници са навсякъде в момента, присъединявайки се към останалите тенденции, които се завръщат от 90-те години. Сгънете пареото наполовина, за да образувате триъгълна форма или пък съберете най-дългите страни пред тялото си, след което ги завържете около врата си. 

По-голямото парче плат ще създаде безгрижен и красив вид, който е идеален за крайните дни на лятото.

Като рокля

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siddhi Karwa (@siddhikarwaa) on

По същия начин, по който превърнахте пареото в пола, може да го направите и на рокля. Просто завържете възел през рамото си, за да се получи желаният ефект. Въпреки че този вид дреха се използва повече за носене над бански, пареото е чудесно и като добавка на ежедневното облекло. 

Аксесоари като колани и верижки ще ви помогнат да превърнете визията си в нещо още по-привлекателно.

Като минипола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sydney lynn (@sydneylcarlson) on

Ако имате по-късо парео в колекцията си, не се притеснявайте. То все още може да ви влезе в употреба. Просто го завържете като минипола и покажете на света какво сте постигнали по време на карантината. Ако пък искате да се похвалите с новите си бански, тогава заложете на по-прозрачно парео, което хем ще разкрие бикините ви, хем ще добави малко загадъчност към тоалета ви за плажа.

Като рокля без ръкави

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Fallis Bronfman (@hannahbronfman) on

Когато става дума за този стил, колкото по-дълго е пареото, толкова по-добре. Започнете като държите едната страна пред гърдите си или приберете горния ъгъл в предната част на банския или сутиена. Увийте другата част около гърба си и я завъртете отпред, след което завържете възел между горните два ръба. Може да завържете възела пред гърдите си или от едната страна на тялото за по-елегантен вид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари