IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер ни вдъхновява да носим жълто

25 септември 2020 16 30

Певицата показа колко ѝ отива цветът

БГНЕС

Лятото си отиде, но това не ни пречи да носим топлите цветове на слънцето и през есента. Това ни показва Никол Шерцингер, която ни изненада с два страхотни тоалета в яркожълто.

42-годишната изпълнителка облече страхотна коктейлна рокля с гол гръб и буфан ръкави, за да отбележи старта на шоуто „Маскираният певец“, където е част от звездното жури.

„Издигни се и заблести. Днес е премиерата!“, написа ослепителната певица към своите снимки, на които позира с жълта рокля, която е комбинирала с големи халки на ушите и златист грим.

Кадрите направо подлудиха голяма част от милионните ѝ фенове, които я засипаха с коментари, че жълтото определено е нейният цвят и с него изглежда зашеметяващо.

„Истинска красота“, „Боже мой, толкова си красива!“, „Ти си страхотна певица, но и освен това много хубава“, пишат последователи във Facebook под публикацията на Шерцингер, събрала над 34 хиляди харесвания.

И за да покаже, че яркожълтото може да се носи както за по-официален повод, така и в ежедневието, Никол облече спортен сет от панталон и блузка с висока талия. С него тя вдъхнови феновете си да забравят за скучните тъмни цветове и да разнообразят есенния си гардероб, купувайки си подобни дрехи.

По-рано този месец певицата се снима с новата си пижама с животински принт с което доказа, че леопардовите шарки все още са на мода.

Никол Шерцингер, която има сериозна връзка с музиканта и бивш спортист Том Евънс, е част от екипа на „Маскирания певец“ от 2019 г., когато форматът стартира. За своите появявания на сцената, тя винаги е с уникални тоалети, някои от които са ушити специално за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари