IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангелът на Victoria's Secret Джазмин Тукс се сгоди

29 септември 2020 14 50

Красавицата ще се омъжва за директор в Snapchat

БГНЕС

Ангелът на Victoria's Secret Джазмин Тукс се похвали с гигантски годежен пръстен, който блести дори по-ярко от фантастичния сутиен Fantasy Bra, който тя носеше на ревюто на модния бранд през 2016-та.

29-годишната красавица се похвали в Instagram, че ще се омъжва за бизнесмена Хуан Дейвид Бореро, който е един от шефовете в Snapchat – компанията, собственост на съпруга на Миранда Кер – Евън Шпигел.

Хуан е поръчал годежния пръстен от нюйоркската фирма за бижута Ritani. Искрящият пръстен се отличава със седемкаратов диамант с овална шлифовка в 18-каратово жълто злато. Дизайнът е минималистичен, но впечатляващ. Представител на Ritani е разкрил, че бижуто струва повече от 250 хиляди долара.

Хуан и Джазмин са заедно от четири години. Тази година и друг модел на Victoria's Secret се сгоди, а именно Марта Хънт, която беше една от първите, които поздравиха Джазмин и Хуан за радостната новина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари