IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кожено яке – 6 начина да го включите в есенния си тоалет

10 октомври 2020 13 30

Заложете на малко по-нестандартната визия

Снимка: Pexels

Когато си помислим за кожено яке, винаги се сещаме за Сенди от филма „Брилянтин“. В рамките на няколко сцени нейният стил преминава от елегантен и сладък до секси и привлекателен. И кое е единственото нещо, което ѝ помогна да постигне този завиден успех? Черно кожено яке, носено с плътно прилепнали клинове и блузи с паднало рамо.

В наши дни коженото яке е известен елемент от гардероба и мнозина избират да го съчетаят с нещо дънково. Няма нужда обаче да бъдете като всички останали и да залагате на сигурното. Има няколко уникални начина за съчетаване на кожено яке и с няколко ключови аксесоара и трикове, може съвсем спокойно да превърнете едно обикновено яке в забележителна дреха.

Ето 6 нестандартни начина да съчетаете коженото яке тази есен

1. С къси панталони

Кой казва, че не може да носите къси панталони през есента? Стилни панталонки с елегантен потник са напълно подходящи за променливото време, което наблюдаваме през последните дни. И, за да бъдете сигурни, че няма да ви стане прекалено студено, коженото яке трябва винаги да е с вас. Освен това то ви придава един елегантен вид и е напълно подходящо за официална вечеря или разходка с приятели. 

2. Едноцветен тоалет

Едноцветното облекло отнема малко повече мисъл, тъй като ще трябва да намерите дрехи, които са с еднакъв цвят или подобен нюанс. Започнете с цвета на коженото яке, след това се насочете към другите части от визията. За този външен вид може да опитате да заложите на черно, нежнобежово или кафяво.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Джиджи Хадид показа подобен едноцветен тоалет по време на шоуто на Fendi за есен 2020 година. Тя съчета кафяво байкерско яке с кафява кожена пола, кафяви ботуши и кафява чанта. 

3. С колан

Кожените якета с колан заеха централно място по време на модните дефилета на марките „Miu Miu“ и „Salvatore Ferragamo“. Коланът ще подчертае талията ви, а също така ще създаде и лек пеплум. Променете нещата и изберете опция, която ще привлече вниманието на всички. Може да заложите на шипован дизайн, колан в контрастен цвят на якето или такъв с голяма катарама. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skirts'n'dresses (@homage_skirts_dresses) on

Ако нямате колан, достатъчно малък, за да пасне на кръста ви, направете го на възел вместо да го закопчаете.

4. Добавете нещо върху якето

Наслояването на коженото ви яке е чудесен трик за дните, когато времето е по-студено и имате нужда от допълнителна топлина. Този външен вид може да бъде постигнат по два начина – с наслояване под или наслояване над якето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juun J (@juun_j) on

По време на дефилето си през 2020 година, „Juun J“ ни показа как да съчетаем черно, огромно палто с дължина до пода заедно с черно кожено яке. Ако обаче искате да пробвате тази опция, опитайте да добавите жилетка от изкуствена кожа. Заложете на размер, който е малко по-голям от това, което обикновено носите. По този начин жилетката няма да е прекалено прилепнала. 

5. С рокля

Елегантна рокля от сатен или коприна, която се носи под черно кожено яке, е идеалният тоалет за ежедневието. Това е лесно и подходящо облекло за офиса, но също така е достатъчно удачно и за вечерна среща. 

6. Нестандартен цвят

Кожените якета могат да бъдат намерени в редица различни цветове и стилове. Носенето на смел нюанс, текстурирана кожа или дори дизайн с шипове ще помогне да се създаде поразителен външен вид и да подобри всеки тоалет. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари