IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел украси корица на модно издание

12 октомври 2020 17 50

Дева е на 16 и вече е част от модния бизнес

Снимка: БГНЕС

Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел стана на 16 години и вече се появи на корицата на френското издание на списание Elle girl. Това беше първата подобна поява на Дева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on


Световноизвестната ѝ майка бе една от първите, които я поздравиха за новото ѝ постижение. Моника публикува снимка на дъщеря си в Instagram и призна, че времето лети твърде бързо. „Веднъж... имаше малко момиченце ... Животът лети с такава скорост! Нека този свят бъде доволен от теб, любов моя!“ – написа Белучи в социалната мрежа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on


На снимката Дева позира в рокля на Dolce & Gabbana. Факт е, че дъщерята на актьорите си сътрудничи с тази марка повече от година и дори участва в заснемането на рекламна кампания на езерото Комо, а освен това тя стана лице на аромата на марката.


Дева е първото дете на Моника Белучи и Венсан Касел. Освен нея звездите отглеждат и 9-годишната Леони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

Двамата се разделят през 2013 г. Венсан сключи следващ брак с младия модел Тина Кунаки и сега отглежда и с нея едногодишната си дъщеря Амазони.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари